De când n-ai mai cumpărat o jucărie nouă pentru cel mic?


De când n-ai mai cumpărat o jucărie nouă pentru cel mic?

Primăvara e încă ploioasă uneori și ce altceva mai bun de făcut pentru micuți decât să stea să facă teme?

Greșit, mai degrabă să se joace cu jucăriile lor preferate, creând universuri imaginare, departe de stropii de ploaie de afară, dar și de apetisanta tabletă conectată la internet. Am aruncat un ochi pe catalogul de la Noriel pentru a afla ce e la modă în materie de jucării. Nu te speria când vine vorba de buget, întrucât poți folosi carduri de cumpărături pentru a cumpăra tot ce-i mai bun pentru copilul tău.

 

Ca să intrăm și într-o zonă care lasă amintiri palpabile ale jocului, noi recomandăm un set din colecția Micul Artist. Copiii sunt încurajați să își pună în valoare latura creativă, fiecare set având alte caracteristici. Unele invită la olărit, altele la făcut colaje, altele la desen și tot așa. Pe lângă o distracție pe cinste, opera de artă a micuțului va rămâne prezentă, aceasta putând fi expusă și păstrată pentru când copilul va deveni adult, ca un suvenir al propriei copilării.

La fotografii vei spune „Uite cum arătai când erai mic” și la aceste produse vei spune „Și uite ce Dali în devenire erai încă de pe atunci!”.

 

Pentru cei mici care iubesc animăluțele, care zâmbesc cu toată inima atunci când ajung la o fermă, plușurile sunt o bună opțiune, mai ales când vine vorba de modele cu patrupede care n-ar încăpea niciodată la voi în apartament, precum o văcuță.

Figurinele fac, de asemenea, parte din colecția de jucării a unui copil. Din fericire, la Noriel găsești acum un set de figurine cu Tom & Jerry! Aceasta poate fi o oportunitate perfectă pentru a-l familiariza pe cel mic cu desenele clasice. La TV și pe net apar continuu seriale cu animații pentru copii, însă parcă unele dintre ele sunt destul de lipsite de farmec. De aceea, poate uneori e bine să-i punem pe cei mici să vadă și câteva din desenele care erau la modă în trecut.

 

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu un set Lego cel mai probabil îl vei ține ocupat pe micuț câteva ore bune. Într-un mod constructiv! E o alegere simplă, ușoară, unde doar trebuie să mergi pe ce-i place mai mult copilului tău. Fie că e vorba de Harry Potter, Star Wars sau orice altceva.

 

Așa că nu mai sta pe gânduri și pune-ți copilul la joacă, că și tu dacă erai mic fix asta ai fi vrut să faci. Și folosește un card bun precum CardAvantaj pentru a cumpăra cele mai distractive jucării!


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Scrub natural pentru corp cu zaț de cafea. Cea mai bună rețeta de scrub cu zaț de cafea!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Scrub cu zahăr pentru corp. Specialiștii îți dau toată detaliile necesare pentru realizarea scrub-ului cu zahăr

CITEȘTE: Exemple de tunsori pentru păr ondulat și fața rotundă

CITEȘTE: Idei de tunsori pentru femei de peste 50 ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

DESCOPERĂ: Scrub natural pentru buze senzuale. Cum pregătești acest exfoliant la tine acasă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri