,,De asta mi-a fost cel mai frică”. Simina Loica, despre lupta dintre Alex Bobicioiu și Zănoagă


Simina Loica a avut emoții foarte mari, având în vedere lupta dintre Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu. Fiul celor doi a fost înștiințat despre această luptă, iar cel care i-a spus a fost chiar tatăl lui.


In articol:

Simina Loica a dat declarații despre bătălia dintre fostul ei partener și actualul iubit. Ce a spus fosta concurentă din casa ,,Puterea Dragostei”.

Citeste si: Duel între Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu. Ce schimb de replici au avut

Alex Zănoagă a vorbit cu fiul său înainte de lupta cu Bobicioiu

Simina Loica a vorbit despre meciul MMA din data de 27 septembrie 2022 și a spus că nu îi va oferi consolare lui Alex Zănoagă, în cazul în care actualul său partener, Alexandru Bobicioiu, îl va bate.

Alex Zănoagă și Simina Loica au o relație restrânsă, doar pentru micuțul Dominic.

Înainte de conferința de presă, în care cei doi și-au vorbit destul de dur, Alex Zănoagă l-a sunat pe fiul său pe videocall.

Băiatul său a reușit să îi ofere energia necesară, iar după ce a discutat cu cel mic, a căpătat mai multă putere și a reușit să îi țină piept lui Alexandru Bobicioiu, care părea destul de timorat.

Simina Loica a declarat că se bucură că această bătălie nu va avea loc pe stradă și a spus că indiferent de cum se va termina aceasta poveste, Alex Zănoagă rămâine în continuare tatăl fiului ei și îi va oferi

în continuare acest rol.

În cadrul conferinței, Zănoagă a spus că deși fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei” a menționat că îl susține pe Bobicioiu, el e convins că sufletește e cu gândul la el.

 Simina Loica, despre lupta dintre Alex Bobicioiu și Zănoagă

Simina Loica, despre lupta dintre Alex Bobicioiu și Zănoagă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alex Bobicioiu, declarații tranșante despre Alex Zănoagă: „Să își vadă de viața lui”

Ce a declarat Simina Loica despre această bătălie

Fosta concurentă din casa ,,Puterea Dragostei” a spus că are emoții, dar mai mult pentru situație, deoarece nu și-ar fi dorit să fie pusă într-o asemenea ipostază, nici ea, dar nici cei doi bărbați.

,,Am emoții, mai mult pentru situație. E o situație în care nu mi-aș fi dorit să fiu. E o situație neplăcută. Nu aș fi vrut să fie niciunul dintre ei în această situație”, a declarat Simina Loica. 

Ea a mai spus că nu ar fi fost fericită dacă cei doi s-ar fi bătut în altă parte, deoarece ar fi fost ceva mult mai urât pentru ea, iar dacă Alex Zănoagă va pierde, nu va primi consolare din partea ei.

„Mă bucur că bătălia asta nu va fi pe stradă, ci într-un cadru organizat. Nu eram fericită dacă se băteau în altă parte. Era ceva mult mai urât pentru mine. Măcar se descarcă unul pe altul și sper ca după asta să se încheie totul. Nu am de ce să îl consolez dacă va pierde. Și dacă va fi vânăt, îi va trece. Important e să îi treacă alte lucruri lui”, a spus Simina Loica pentru Fanatik.

După ce a fost întrebată dacă s-ar vedea într-un astfel de meci, Simina Loica a spus că i s-a propus, dar a refuzat din cauza operației la nas și a implantului mamar, dar mai presus de orice, nu și-ar dori ca fiul ei să o vadă așa.

,,Mi s-a propus, dar am refuzat din cauza operației la nas și a implantului mamar, însă nu aș vrea ca fiul meu să mă vadă vânătă.Eu m-am schimbat destul de mult de când a venit pe lume Dominic. Înainte aș fi sărit, să zic, așa la bătaie ușor. Acum mă gândesc la fiul meu înainte de orice”, a mai declarat Simina.

 Simina Loica, despre lupta dintre Alex Bobicioiu și Zănoagă

Simina Loica, despre lupta dintre Alex Bobicioiu și Zănoagă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „O să ți-o iei de la multă lume”. Alex Zănoagă, amenințat de Bobicioiu

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am ridicat tonul la ea”. George Zănoagă, primele declarații după ce a fost acuzat că a agresat-o pe Simina Loica

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Ar trebui să mă retrag”. Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit

„O să ți-o iei de la multă lume”. Alex Zănoagă, amenințat de Bobicioiu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri