„Date fiind circumstanțele.” Veste de ultimă oră despre actrița Cansu Dere

„Date fiind circumstanțele.” Veste de ultimă oră despre actrița Cansu Dere
„Date fiind circumstanțele.” Veste de ultimă oră despre actrița Cansu Dere

Fanii lui Cansu Dere fac tot posibilul pentru a afla dacă actrița este bine, după ce în mediul online au apărut mai multe informații cum că ar fi dispărut.

 Cu toate că ea nu a oferit niciun detaliu și nu a mai fost deloc activă pe rețelele de socializare, cei care o urmăresc au observat un detaliu care le-a dat de înțeles că ea este în afara oricărui pericol.

Citește și: „Te rugăm să ne spui că ești bine.” Ce s-a întâmplat cu actrița Cansu Dere, după cutremurul din Turcia. Fanii au intrat în panică

Ce au observat fanii lui Cansu Dere pe contul de Instagram al actriței

După ce s-a vehiculat că actrița a dispărut, după ce au avut loc cutremurele din Turcia, toți cei care o urmăresc și o apreciază au intrat în panică.

Cu toate că nici până în momentul actual nu s-a aflat nimic despre actriță, fanii au încercat singuri să își dea seama dacă este bine sau nu și s-au legat de orice detaliu care ar putea demonstra că aceasta se afla în afara oricărui pericol.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Este vorba despre o activitate de a actriței pe pagina ei personală de Instagram. În fotografia care circulă pe rețelele de socializare se poate observa că numărul conturilor pe care le urmărește a crescut, ceea ce ar însemna că și-a folosit contul de Instagram.

 „Nu am comentat până acum, dar am văzut mișcare pe profilul de Instagram al lui Cansu Dere.

Date fiind circumstanțele, sper că este în cea mai bună stare posibilă.", a fost mesajul transmis de una dintre fanele actriței pe Twitter.

Veste de ultimă oră despre actrița Cansu Dere
Veste de ultimă oră despre actrița Cansu Dere[Sursa foto: Instagram]

Ce a scris o fană pe rețelele de socializare

Cu toate că detaliul pe care fanii l-au observat, a fost o ușurare pentru ei, sunt și persoane care sunt de altă părere, cum că ea și-a dorit să urmărească pe cineva dinainte și de abia acum persoana respective i-a acceptat cererea.

„De ce credeți că numărul celor pe care îi urmărește Cansu Dere s-a schimbat de la 245 la 246? Probabil pentru că a vrut să urmărească pe cineva înainte! Acum, că cineva a acceptat să o urmărească, a devenit 246.", a scris o altă fană a protagonistei din "Infidelul" pe Twitter.

Veste de ultimă oră despre actrița Cansu Dere
Veste de ultimă oră despre actrița Cansu Dere[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Akif Atakul din serialul „Totul pentru familia mea ” are probleme de sănătate! Actorul Celil Nalçakan s-a postat cu o perfuzie la mânăCitește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

„Nu e ea.” Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Horoscop 23 mai 2024. Află ce zodie devine mai puternică decât ar fi crezut

Ileana Badiu, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies