„Dar nu știai?” Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret? Logodnicul artistei a ridicat semne de întrebare

„Dar nu știai?” Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret? Logodnicul artistei a ridicat semne de întrebare
„Dar nu știai?” Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret? Logodnicul artistei a ridicat semne de întrebare

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste, iar ea și Ionuț Ghenu trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani. În urmă cu puțin timp, cei doi au anunțat că și-ar dori să oficializeze relația în acte, dar marele eveniment a fost amânat de mai multe ori, din diverse motive.

Cu toate că cei doi au amânat evenimentul de mai multe ori, o întrebare de a lui Ionuț Ghenu a ridicat foarte multe semne de întrebare, iar cei de acasă au fost cu adevărat surprinși.

Citește și: „Nu-mi vine să cred.” Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau. Ce eveniment va avea loc peste două zile

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret?

La puțin timp după ce Lora a spus că și-ar dori să organizeze o ceremonie discretă, logodnicul ei a făcut o declarație neașteptată, în cadrul unei emisiuni TV.

O discuție pe care Ionuț Ghenu a avut-o cu Cătălin Măruță i-a făcut pe fanii Lorei să își pună foarte multe întrebări, după ce bărbatul ar fi sugerat că a organizat nunta în secret. Totul a pornit de la un apelativ pe care Cătălin Măruță i l-a adresat Lorei.

"Cătălin Măruță: S-o ascultăm pe talentata ta soție cântând această piesă.  Soție am zis? Vă căsătoriți?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ionuț Ghenu: Dar nu știai că ne-am…?

Lora: Aaa, păi trebuie să mai venim în altă zi acum!", a fost discuția din cadrul unei emisiuni TV care i-a pus pe jar pe fanii Lorei.

Citește și: “De fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva” Lora vorbește despre marele pas alături de Ionuț Ghenu

 Logodnicul artistei a ridicat semne de întrebare
Logodnicul artistei a ridicat semne de întrebare[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Lora, despre o căsătorie discretă

În urmă cu puțin timp, Lora a spus că se gândește să facă nunta, dar nu trebuie neapărat să anunțe, deoarece este important să știe oamenii de lângă ei, iar pe ceilalți să îi anunțe după ce se întâmplă.

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

"Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva.

Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta."
, a declarat Lora, în cadrul unui interviu

 Logodnicul artistei a ridicat semne de întrebare
Logodnicul artistei a ridicat semne de întrebare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lora, despre relația cu Ionuț Ghenu, partenerul său. Artista a fost mai sinceră ca niciodată: „Închid ușa pentru totdeauna”

.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile”. Lora, dezvăluiri despre decizia de a pleca singură la hotel

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies