Dantela fina si miraj de culori in prima colectie a brandului MiReLa! Uite cum arata piesele vestimentare!


Moda ca o sonata de Haydn. Aceasta a fost ideea care a stat la baza crearii noului brand MiReLa si a primei colectii, Lace by MiReLa, ce are ca element dominant eleganta dantela frantuzeasca Jean Bracq.

 

Armonia notelor muzicale se transpune acum si in moda, labelul MiReLa propunandu-si sa incante prin piese simple, delicate, surprinzatoare, uneori indraznete, alteori conservatoare.
Colectia Lace by MiReLa respecta modul clasic de compunere a unei Sonate. Cele trei parti ale Sonatei (Allegro, Andante si Rondo Finale) se transpun acum in rochii incantatoare, colorate, cu detalii elaborate si suprapuneri seducatoare sau modele  ce se incadreaza in tiparele clasice de eleganta si care trec cu brio proba timpului.
Lace by MiReLa reprezinta primul proiect al designerului Mirela Popa, cea care a lansat in 2011 Mirela Stelea, acum sub titulatura MiReLa, un rebranding realizat cu ajutorul consultantului Teodora Burz.
Simona Patruleasa, Carmen Negoita, Ellie White, Bianca Ionita, Amadeus, Paula Chirila, hairstylistul Cristi Pascu, fashion bloggeritele Alina Tanasa si Diana Enciu, purtand doua rochii rosii din colectia Lace by MiReLa, Ruxandra Dragomir, Sabina Iosub, Oana Stancu, Dr.
Oana Spanu, au asistat la un mix de muzica si moda exceptional.
Modelele, machiate de Alina Brailescu si coafate de Cristi Pascu, au defilat pe ritmul a patru piese interpretate de Amadeus, in formula de band extins, avand pe fundal o proiectie video reprezentand chipul designerului Mirela Popa acoperit de dantela neagra.
Au fost prezentate 10 modele de rochii din dantela, in nuante de la rosu, galben, la verde si albastru, pana la negru si gri.
Pentru prezentarea colectiei Lace by MiReLa, Amadeus a interpretat live patru piese, printre care Love Me To The End si Libertango, pentru ca defilarea finala a tuturor modelelor colectiei sa se deruleze pe ritmurile hitului Coldplay, Viva la Vida, interpretat de Amadeus. Artistele au purtat, in premiera, cate o rochie din noua colectie MiReLa.

Armonia notelor muzicale se transpune acum si in moda, labelul MiReLa propunandu-si sa incante prin piese simple, delicate, surprinzatoare, uneori indraznete, alteori conservatoare.Colectia Lace by MiReLa respecta modul clasic de compunere a unei Sonate. Cele trei parti ale Sonatei (Allegro, Andante si Rondo Finale) se transpun acum in rochii incantatoare, colorate, cu detalii elaborate si suprapuneri seducatoare sau modele  ce se incadreaza in tiparele clasice de eleganta si care trec cu brio proba timpului.Lace by MiReLa reprezinta primul proiect al designerului Mirela Popa, cea care a lansat in 2011 Mirela Stelea, acum sub titulatura MiReLa, un rebranding realizat cu ajutorul consultantului Teodora Burz.

Simona Patruleasa, Carmen Negoita, Ellie White, Bianca Ionita, Amadeus, Paula Chirila, hairstylistul Cristi Pascu, fashion bloggeritele Alina Tanasa si Diana Enciu, purtand doua rochii rosii din colectia Lace by MiReLa, Ruxandra Dragomir, Sabina Iosub, Oana Stancu, Dr. Oana Spanu, au asistat la un mix de muzica si moda exceptional.Modelele, machiate de Alina Brailescu si coafate de Cristi Pascu, au defilat pe ritmul a patru piese interpretate de Amadeus, in formula de band extins, avand pe fundal o proiectie video reprezentand chipul designerului Mirela Popa acoperit de dantela neagra.Au fost prezentate 10 modele de rochii din dantela, in nuante de la rosu, galben, la verde si albastru, pana la negru si gri. Pentru prezentarea colectiei Lace by MiReLa, Amadeus a interpretat live patru piese, printre care Love Me To The End si Libertango, pentru ca defilarea finala a tuturor modelelor colectiei sa se deruleze pe ritmurile hitului Coldplay, Viva la Vida, interpretat de Amadeus. Artistele au purtat, in premiera, cate o rochie din noua colectie MiReLa.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu. Cum arata atunci cand s-a lansat în televiziune

Imagini bombă! Cum arată copilul SECRET al unei vedete din România!

CITEȘTE: Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

CITEȘTE: Ce înseamnă oja semipermanentă cu apex

CITEȘTE: Ce trebuie să mănânci ca să slăbești 1 kg pe săptămână

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

27 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie are mari probleme cu alimentaţia!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri