Daniela Gyorfi și fetița ei, distracție nebună la mare! Vezi imagini inedite!


Daniela Gyorfi, chiar dacă a trecut de prima tinerețe, a rămas o artistă care, atunci când nu este pe scenă, chiar știe să se distreze în compania fetiței sale.


In articol:

Daniela Gyorfi este, în această perioadă, una dintre cele mai ocupate cântărețe de la noi, ea având, aproape zilnic, de susținut recitaluri pe Litoralul românesc.

Citeste si: Daniela Gyorfi a lansat o melodie dedicată mamei sale: ”Nu mai pot de dorul ei”

Citeste si: Oana Roman și Daniela Gyorfi, dezvăluiri surprinzătoare din viața de cuplu

Citeste si: Daniela Gyorfi, apariție incredibilă la 50 de ani la eveniment! Rochia transparentă a arătat tot!

Cut oate acestea, Daniela Gyorfi are grijă ca, în timpul zilei, să se dedice fetiței pe care o are în compania lui George Tal, cele două fiind surprinse, adeseori, la plajă, în timp ce se joaca ca doi copii. ”Mie îmi place să mă joc, iar cu fetița mea cu atât mai mult. Cred că a redeveni copil, pentru câteva ore, atunci când mă joc cu fetița mea, nu este rău, ci chiar dimpotrivă, reușesc să mă destind pentru ca, seara, să fiu în formă maximă”, ne-a dezvăluit Daniela Gyorfi.

Și, din imaginile ajunse în mâna noastră, se poate vedea că Daniela Gyorfi nu îi refuză nuimic fiicei sale, cele două distrându-se de minune, împreună, atunci când sunt la plajă. Se joacă, se imită reciproc, se rostogolesc și fac gimnastică, Daniela Gyorfi având grijă să nu îi refuze fiicei sale nicio plăcere.

Iar Daniela Gyorfi și fiica ei și a lui George Tal, pe plajă, purtând costume de baie asemănătoare, fac senzație. ”Se joacă toată ziua, zici că sunt surori”, ne-a spus, amuzat, și George Tal.

Daniela Gyorfi a lansat o melodie pentru mama ei, la îndemnul fiicei sale

”Mă gândeam la mama, pentru că sunt momente când nu mai pot de dorul ei și o cântam în mașină, o fredonam mai mult. Piesa era compusă încă de acum patru ani, dar nu mers niciodată în studio să o înregistrez, o țineam mai mult pentru mine... Eram cu Maria, cu fiica mea și a lui George, iar când a auzit-o, a început să plângă... Atunci mi-am dat seama că trebuie neapărat să o scot pe piață, că este o melodie în care, într-un fel sau altul, ne regăsim cu toții. Este compusă cu suflet, este ceea ce simt eu față de mama mea. Iar Mariei îi place și mi-a spus că simte și ea emoția versurilor, că mama e chiar așa cum cânt eu”, ne-a spus Daniela Gyorfi despre melodia scoasă zilele trecute pe piață.


Citește și:

Stadionul Național din Varșovia, transformat in spital COVID! Când va fi gata?

Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă?

Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare: "Să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial"

Horoscop zilnic marți, 20 octombrie 2020! Află ce zodie ar trebui să încheie o relaţie care nu-i mai aduce fericire!

Mădălina și George de la Puterea Dragostei, la un pas să formeze un cuplu! Au, totuşi, câteva reţineri: "Dacă îmi ascult doar sufletul..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adevărul despre relaţia dintre Codin Maticiuc şi Gina Pistol! Cei doi s-au iubit acum mai bine de 15 ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri