Dani Oțil, speriat de faptul că va deveni tătic pentru prima oară: ”Nu sunt pregătit"


Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. Acum, celebrul prezentator povestește despre fricile cu care se confruntă.


In articol:

Dani Oțil a făcut pentru prima oară anunțul conform căruia iubita lui, Gabriela Prisăcariu, este însărcinată și îi va dărui primul copil. Toată lumea a fost deopotrivă emoționată dar și fericită pentru celebrul cuplu, iar acum prezentatorul spune și cu ce frici se confruntă pentru următoarea etapă a vieții sale. 

Danil Oțil, speriat de faptul că va deveni tătic pentru prima oară

Danil Oțil și Ruxandra Luca au vorbit în cadrul emisiunii matinale despre problemele cu care se confruntă femeile atunci când sunt însărcinate.

Celebrul prezentator a recunoscut că are câteva temeri legate de momentul în care copilul va veni pe lume, ceea ce i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului.

Citeste si: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat?! Mesajul care i-a dat de gol

dani otil si gabriela prisacariu parinti pentru prima oara
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Dani Otil]

”Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompă de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a declarat Dani Oțil.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină: "Din păcate..."

După ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat că vor deveni părinți, toată lumea i-a felicitat și au așteptat să ofere mai multe informații despre sarcină.

dani otil declaratii despre sarcina iubitei
Dani Oțil oferă detalii despre fricile pe care le are acum că știe că va deveni tătic[Sursa foto: Instagram Dani Otil]

”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a spus și Gabriela Prisăcariu.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Care este motivul despărțirii dintre Mariana și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei? „Aflu de încă o femeie...”

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Drew Taggart și Chantel Jeffries s-au despărțit după un an de relație!

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei și Duțu Iacob s-au despărțit! "A fost alegerea mea!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri