Dana Criminala îi cere divorțul lui Leo de la Strehaia! „Prințul țiganilor” a rămas falit și...părăsit!


Se pare că farmecul lui Leo de la Strehaia a dispărut odată cu sumele din conturi, iar femeile din viața sa, care în trecut se luptau pentru atenția bărbatului, au dat bir cu fugiții. Anca a fugit la fiul ei și dana Criminala a înaintat deja actele de divorț.


In articol:

Dana Criminala nu mai vrea să audă de Leo de la Strehaia

Lucrurile sunt extrem de clare, Dana Criminala este mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze și le cere judecătorilor să o scape de Leo de la Strehaia. Pe numele real, Mihai Daniela Florentina a înaintat actele pentru divorț la judecătoria Pitești, acolo unde își are domiciliul, în luna decembrie a anului trecut.

Citeste si: Leo de la Strehaia vrea să o salveze pe Loredana Chivu! Îi face cadou încă o mașină! Una de 100.000 de euro

Neavând copii, divorțul se putea realiza rapid prin notar, dar ambii soți trebuiau să semneze acordul de separare. Acest lucru nu s-a întâmplat, întrucât Leo de la Strehaia nu s-a prezentat pentru a-și încheia mariajul cu actuala nevastă, iar femeia nu a mai stat pe gânduri și a mers direct în Instanță pentru a desface căsătoria care a durat mai bine de 4 ani.

Neînțelegerile dintre cei doi nu mai sunt o surpriză pentru nimeni, existând o altă tentativă de divorț în primăvara anului 2019. Cearta s-a soldat cu o împăcare, însă acum nu pare să mai existe cale de întoarcere. Dacă pe vremuri, „Prințul Țiganilor” o împăca rapid pe Dana cu două-trei vacanțe exotice, acum se pare că banii s-au cam terminat și bărbatul nu-i mai poate satisface poftele soției.Astfel că, Dana nu mai are de ce să-i fie alături playboy-ului de la Strehaia.

Leo de la Strehaia s-a iubit cu fiica Danei Criminala

Leo este cunoscut atât pentru relația cu Dana Criminala, cât și pentru legătura amoroasă cu fiica ei, Renata Gheorghe.

În momentul de față, Leo de la Strehaia și Dana Criminala locuiesc separat, după ce bărbatul s-a întors la palatul de la Strehaia. „Prințul țiganilor” este pe cale să rămână falit după ce a cheltuit toată averea pe mașini scumpe, petreceri de lux și femei frumoase. Ultimul lucru care i-a mai rămas este casa părintească, în valoare de 2 milioane de euro, pe care a scos-o recent la vânzare.

Citeste si: Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Anca. "ADIO" Dana Criminala!

Problema este că vila a rămas pe numele Ancăi, femeia care îi va rămâne nevastă pe viață după legea țigănească, iar aceasta nu vrea în ruptul capului să i-o cedeze.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum se fac cele două creme pe care gospodinele le combină mereu în rețeta de eclere

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Marilena Cuciurean a făcut atac de panică la Survivor România! “Nu îmi simt mâinile!”

Mariana, ciufulită și "înghesuită"… de un concurent al casei Puterea Dragostei! “Trage pantalonii jos!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Prăjitura de foi cu miere Albinița. Se prepară în câțiva pași rapizi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri