Dan Negru: “Mă bucur că <Jocul cuvintelor> devine un fenomen” 


Dan Negru: “Mă bucur că <Jocul cuvintelor> devine un fenomen” 

În această seară, un profesor, un barman, un DJ, o coafeză și un Project Manager își pun mintea la bătaie în “arena cuvintelor”

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai iubit quiz show din România devine, pe zi ce trece, tot mai urmărit, dovadă stau cifrele uriașe de audiențe înregistrate în fiecare ediție a emisiunii difuzate de Kanal D. Românii intră în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, își antrenează mintea și fac exerciții de vocabular, în același timp cu concurenții prezenți în fiecare ediție, și din fața micilor ecrane.

Dan Negru se declară bucuros de această experiență și de faptul că emisiunea pe care o prezintă la Kanal D devine rapid un fenomen și datorită faptului că reușește să delecteze telespectatorii și cu un altfel de divertisment de calitate, care stârnește interes național.

“Mă bucur că "Jocul Cuvintelor" devine un fenomen pe zi ce trece și audiențele mari de televziune arată asta. Dar cel mai mult mă bucură că e show-ul care arată la televizor oameni pe care până azi televiziunea nu i-a arătat”,  spune Dan Negru.

Ediția din această seară “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” reunește cinci concurenți, pe cât de diferiți ca profesie, pe atât de hotărâți să câștige și să între în jocul minții.

Un profesor de limba și literatură română, o coafeză, un DJ/MC, un barman și un Project Manager vor păși cu emoție în platoul emisiunii și vor cauta să dea soluții la defințiile enunțate de Dan Negru. Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, emisiunea care îți antrenează mintea și îți dezvoltă vocabularul, difuzată la Kanal D!


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cu ce se scot petele de vin roșu

Cu ce se scot petele de grăsime de pe haine

Cum să aranjezi hainele în dulap. 10 trucuri ca să ai mai mult spațiu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Cum iți dai seama că te inseala!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri