Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit, după 25 de ani de relație


Dan Bittman a confirmat că el și mama copiilor săi, Liliana Ștefan, nu mai formează o familie de 4 ani. Ce se întâmplă între ei.


In articol:

Dan Bittman a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre viața sa personală.

Cu această ocazie, telespectatorii au avut o mare surpriză să afle câte femei i-au trecut prin pat solistului de la Holograf, multe dintre ele cunoscute pubicului larg.

„Ar fi multe alte relații despre care presa a scris de-a lungul timpului. Menționez doar câteva nume: Monica Bârlădeanu, Nadine, Angela Gheorghiu, Alexandra Dinu, Alina Chivulescu”, a enumerat Denise Rifai.

Citeste si: Gabriela Cristea, însărcinată pentru a treia oară?! Cum a apărut într-o emisiune TV?

La această listă, Dan Bittman nu a avut de comentat decât în privința unui nume.

”Trebuie să ștergeți un nume de pe lista aceea. Pentru că Alexandra Dinu, îmi pare rău,nu. Ar fi îngrozitor să spun așa ceva… Îmi place foarte mult, ne știm, dar nu aș vrea să se înțeleagă acum și altceva”, a fost singurul comentariu pe care l-a făcut Dan Bittman referitor la lista citită de Denise Rifai.

Citeste si: Ștefan Manolache și iubita lui s-au despărțit!

În plus, artistul a recunoscut cu subiect și predicat că s-a despărțit de Liliana Ștefan, mama copiilor săi. Cei doi și-au spus adio după 25 de ani de relație, iar la mijloc se află trei fii pe care îi au împreună.

Solistul a dezvăluit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că el și mama copiilor săi s-au despărțit de patru ani, iar de un an nu mai locuiesc împreună.

Liliana Ștefan și Dan Bittman, relație deschisă timp de 26 de ani

Cei doi au avut întotdeauna o relație deschisă și, deși mulți așteptau să îi vadă în fața altarului, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Amândoi credeau că relația lor nu constă într-un act și erau de părere că acest pas atât de mare ar strica relația construită de-a lungul timpului.

„Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?»”, a declarat Dan Bittman în urmă cu ceva timp.


Abonează-te pe

Citește și:

Femeile celebre cu care s-a iubit Dan Bittman! Ce a spus cântărețul despre lista citită de Denise Rifai? ”Un singur nume trebuie să tăiați” VIDEO

Fanii vor fi șocați să afle! Armin Nicoară, în comă!

Carmen Grebenișan va deveni mămică?! Primele declarații despre copil

Ștefan Manolache și iubita lui s-au despărțit!

Aya și Alexandra de la Puterea Dragostei, aproape de bătaie! "Tu nu te uiți la tine, să vezi cât de distrusă erai?!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri