Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

 Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

Ați fost vreodată la o primă întâlnire, ați făcut clic cu cineva și ați început să vă planificați viitorul împreună chiar înainte de a termina desertul?

Ați fost vreodată la o primă întâlnire, ați făcut clic cu cineva și ați început să vă planificați viitorul împreună chiar înainte de a termina desertul? Dacă da, nu ești singura. Multe femei investesc excesiv într-un bărbat înainte de a vedea dacă merită. Din păcate, acest lucru poate duce la zdrobire și dezamăgire atunci când lucrurile nu merg.

Cu toate acestea, există modalități de a rupe acest ciclu și de a găsi dragoste de durată.

Una dintre cele mai bune moduri de a evita suprainvestirea într-un singur om este să ai o viață socială ocupată. Femeile care au multe pasiuni, hobby-uri, interese și prieteni rareori suprainvestesc pentru că nu au timp pentru asta. Pe de altă parte, femeile care stau acasă în fiecare vineri și sâmbătă seara, în speranța că el va suna, tind să fie cele nevoiașe.

Când trăiești o viață palpitantă, ești prea ocupata ca să fii agățata de un singur tip. Niciun bărbat nu își va dori o viață cu tine dacă nu ai o viață uimitoare fără el și invers. Când te întâlnești cu o mentalitate de abundență, vei fi mai puțin probabil să investești excesiv într-un singur om. Veți recunoaște că există o mulțime de bărbați singuri minunați și aveți multe opțiuni.

 Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Cum sa eviti suprainvestirea

O altă modalitate de a evita suprainvestirea este să te miști mai încet decât își dorește.

Urmăriți progresul conexiunilor și fiți pe scaunul șoferului. Dacă vă mișcați prea repede, faceți o pauză, respirați și încetiniți lucrurile și mai mult. Acest lucru îi va face pe bărbați să te urmărească mai greu. Nu este vorba despre a juca jocuri; nu te joci greu pentru a obține. Ești greu de obținut pentru că acum ai opțiuni. Acest pas vă oferă timp să decideți care bărbat merită exclusivitate.

De asemenea, este important să nu-ți permiți să-ți placă un bărbat doar pentru că nu te place. Creierul nostru primar crește în mod natural valoarea unei persoane atunci când aceasta se retrage. Ne gândim în mod subconștient: „dacă nu-i place de mine, atunci trebuie să fie un tip super valoros”. Marea schimbare pe care o facem cu clienții noștri este că, dacă un tip nu este un da al naibii, atunci este un nu.

 Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

[Sursa foto: PixaBay]

Dacă nu te urmărește, nu te merită. În cele din urmă, până când aveți exclusivitate, continuați să întâlniți mai mulți bărbați. Până când nu ai spus în mod explicit că ești exclusivist, presupune că nu ești. Ești libera să vezi alți oameni și ar trebui să faci asta! Când te întâlnești cu o strategie, ești pe scaunul de putere, calificând bărbatul pentru a vedea dacă îndeplinește viziunea ta de dragoste. Dacă este ușor, probabil că nu este el.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

În concluzie, suprainvestirea într-un singur bărbat poate fi tentant, dar există abordări mai bune pentru a găsi iubirea de durată. Având o viață socială ocupată, întâlnind cu o mentalitate de abundență, ritmul progresului conexiunilor tale, recunoscându-ți valoarea și întâlnind mai mulți bărbați până când ești exclusivist, îți vei crește șansele de a-l găsi pe Mr. Right. Amintiți-vă, nu oferiți niciodată unui bărbat afecțiune necâștigată și nu-l puneți pe un piedestal. Tu ești premiul, iar omul potrivit te va urmări.

Citește și: Sunt gata pentru o relație? Semne că ești pregătita emoțional

Citește și: Cum sa fii mai productiva in viata si sa ai mai mult succesCitește și:

Cum sa iti ingrijesti tenul ca o regina

Zodiac 5 octombrie 2023. Află ce zodie cere ajutor

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies