Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

 Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

Ați fost vreodată la o primă întâlnire, ați făcut clic cu cineva și ați început să vă planificați viitorul împreună chiar înainte de a termina desertul?

Ați fost vreodată la o primă întâlnire, ați făcut clic cu cineva și ați început să vă planificați viitorul împreună chiar înainte de a termina desertul? Dacă da, nu ești singura. Multe femei investesc excesiv într-un bărbat înainte de a vedea dacă merită. Din păcate, acest lucru poate duce la zdrobire și dezamăgire atunci când lucrurile nu merg. Cu toate acestea, există modalități de a rupe acest ciclu și de a găsi dragoste de durată.

Una dintre cele mai bune moduri de a evita suprainvestirea într-un singur om este să ai o viață socială ocupată. Femeile care au multe pasiuni, hobby-uri, interese și prieteni rareori suprainvestesc pentru că nu au timp pentru asta. Pe de altă parte, femeile care stau acasă în fiecare vineri și sâmbătă seara, în speranța că el va suna, tind să fie cele nevoiașe.

Când trăiești o viață palpitantă, ești prea ocupata ca să fii agățata de un singur tip.

Niciun bărbat nu își va dori o viață cu tine dacă nu ai o viață uimitoare fără el și invers. Când te întâlnești cu o mentalitate de abundență, vei fi mai puțin probabil să investești excesiv într-un singur om. Veți recunoaște că există o mulțime de bărbați singuri minunați și aveți multe opțiuni.

 Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri
Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Cum sa eviti suprainvestirea

O altă modalitate de a evita suprainvestirea este să te miști mai încet decât își dorește. Urmăriți progresul conexiunilor și fiți pe scaunul șoferului. Dacă vă mișcați prea repede, faceți o pauză, respirați și încetiniți lucrurile și mai mult. Acest lucru îi va face pe bărbați să te urmărească mai greu. Nu este vorba despre a juca jocuri; nu te joci greu pentru a obține.

Ești greu de obținut pentru că acum ai opțiuni. Acest pas vă oferă timp să decideți care bărbat merită exclusivitate.

De asemenea, este important să nu-ți permiți să-ți placă un bărbat doar pentru că nu te place. Creierul nostru primar crește în mod natural valoarea unei persoane atunci când aceasta se retrage. Ne gândim în mod subconștient: „dacă nu-i place de mine, atunci trebuie să fie un tip super valoros”.

Marea schimbare pe care o facem cu clienții noștri este că, dacă un tip nu este un da al naibii, atunci este un nu.

 Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri
Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri[Sursa foto: PixaBay]

Dacă nu te urmărește, nu te merită. În cele din urmă, până când aveți exclusivitate, continuați să întâlniți mai mulți bărbați. Până când nu ai spus în mod explicit că ești exclusivist, presupune că nu ești. Ești libera să vezi alți oameni și ar trebui să faci asta! Când te întâlnești cu o strategie, ești pe scaunul de putere, calificând bărbatul pentru a vedea dacă îndeplinește viziunea ta de dragoste.

Dacă este ușor, probabil că nu este el.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

În concluzie, suprainvestirea într-un singur bărbat poate fi tentant, dar există abordări mai bune pentru a găsi iubirea de durată.

Având o viață socială ocupată, întâlnind cu o mentalitate de abundență, ritmul progresului conexiunilor tale, recunoscându-ți valoarea și întâlnind mai mulți bărbați până când ești exclusivist, îți vei crește șansele de a-l găsi pe Mr. Right. Amintiți-vă, nu oferiți niciodată unui bărbat afecțiune necâștigată și nu-l puneți pe un piedestal. Tu ești premiul, iar omul potrivit te va urmări.

Citește și: Sunt gata pentru o relație? Semne că ești pregătita emoțional

Citește și: Cum sa fii mai productiva in viata si sa ai mai mult succesCitește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Pembe descoperă secretul soțului său

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies