“Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni, atunci prin mama a lucrat cel mai mult!” Connect-R a povestit cât de mult obișnuia mama lui să lucreze

“Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni, atunci prin mama a lucrat cel mai mult!” Connect-R a povestit cât de mult obișnuia mama lui să lucreze
“Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni, atunci prin mama a lucrat cel mai mult!” Connect-R a povestit cât de mult obișnuia mama lui să lucreze

Connect-R a fost invitat în cadrul unui podcast, acolo unde a dezvăluit câteva aspecte legate de familia sa.

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi în țară. În prezent, acesta a reușit să aibă o carieră în muzică, de succes, prin multă muncă și determinare, aspect predat de la mama sa, care obișnuia să muncească la 2 joburi în același timp.

Citește și: „Pe cine iubești mai mult, pe mami sau pe mine? Mi-a rupt capul.” Connect-R, luat prin surprindere de fiica sa! Ce a răspuns Maya la întrebarea adresată de artist?

connect-r podcast
Connect-R a povestit cât de mult obișnuia mama sa să lucreze[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Muzică proastă.” Cum a reacționat Mariana Moculescu, după ce Delia și Connect-R au scos o piesă împreună

Connect-R a povestit cât de mult obișnuia mama sa să lucreze

Munca va rămâne întotdeauna cea care ne va ajuta să progresăm, din orice punct de vedere.

Bineînțeles că acest aspect nu a rămas neglijat nici de către artistul Connect-R, care, la fel ca mama și tatăl său, acesta a început să muncească pentru visul său, astăzi, reușind să ajungă ceea ce și-a dorit și să ofere, la rândul său, tot ce îi stă în putință pentru familia sa, ceea ce a făcut atât mama, cât și tatăl lui.

Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni, atunci prin mama a lucrat cel mai mult.

A rămas rușinea ca autoritate asupra mea și asupra lui sor-mea și asupra lui tata. Nu trece nimeni peste ea, la ea se oprește totul.(...) Eu țin minte, tata venea de la muncă, cu salariul și îl vedeam așa cum se fâstâcește, e, dădea banii acolo și se fâstâcea dup-aia, nu știa cum să facă. Și mama zicea “Ce vrei, mă?”, “Păi lasă și mie ceva, să-mi iau și eu o bere, o astea, să mai am și eu”, “Hai lasă mă, când ai nevoie iți dau eu, ce...!”
(...) Mai mult decât noi toți la un loc. Mama avea 2 joburi, lucra o dată la familia Geambașu, unde făcea curat și Slavă Domnului, o dată pe an, o dată la 2 ani, când hainele îi rămâneau mici lui Călin, mi le dădea mie.(...) Și mai avea în afară de ăsta încă 2 scări de bloc, unde era femeie de serviciu.(...) Mama are 8 clase.
”,
a povestit Connect-R, în cadrul unui podcast.

connect-r declaratii
Connect-R a povestit cât de mult obișnuia mama sa să lucreze[Sursa foto: Instagram]Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„A renunțat la o carieră, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o!” Motivul pentru care între Misha și Connect-R nu mai este cale de împăcare

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies