„Dacă Dumnezeu îți dă noroc de o nevastă bună, ai și o viață bună! Eu nu mi-am înșelat nevasta, sunt cel mai prost bărbat din București.” Mitică Dragomir, secretul unui mariaj longeviv!

„Dacă Dumnezeu îți dă noroc de o nevastă bună, ai și o viață bună! Eu nu mi-am înșelat nevasta, sunt cel mai prost bărbat din București.” Mitică Dragomir, secretul unui mariaj longeviv!
„Dacă Dumnezeu îți dă noroc de o nevastă bună, ai și o viață bună! Eu nu mi-am înșelat nevasta, sunt cel mai prost bărbat din București.” Mitică Dragomir, secretul unui mariaj longeviv!

Mitică Dragomir i-a fost fidel soției sale mai bine de cinci decenii.

Mitică Dragomir este o persoană foarte cunoscută în spațiul public. Fostul fotbalist a ocupat de-a lungul timpului funcții importante, fiind patron de club de fotbal și om politic român. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a avut de-a lungul vieții un succes considerabil, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

În ceea ce privește viața sa personală, Mitică Dragomir a fost o persoană foarte discretă. Cu toate acestea, în spatele său a stat mereu Vica Dragomir, soția sa, care l-a sprijinit necondiționat pe fostul fotbalist.

Mitică Dragomir, fidel o viață întreagă aceleiași femei

Citește și: „Eu mi-am luat măsuri din toate punctele de vedere.” Mitică Dragomir și-a ales deja locul de veci. Unde va fi înmormântat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal

Mitică Dragomir, fidel o viață întreagă aceleiași femei
Mitică Dragomir și soția sa, Vica [Sursa foto: wowbiz]

Citește și: „Dacă o iubești la orice vârstă, nu există, chiar dacă te cerți zilnic. Unde nu există ceartă, nu există iubire.” Dumitru Dragomir a mărturisit care este secretul pentru o căsnicie fericită

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mitică și Vica Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 55 de ani și de-a lungul timpului, soția fostului fotbalist a însemnat un adevărat sprijin pentru acesta.

Vica Dragomir este o femeie extrem de discretă, care a preferat să stea departe de presă. Cu toate acestea, a stat toată viața aproape de soțul său, reușind să treacă împreună peste încercările vieții, una dintre cele mai mari fiind chiar pierderea primului copil, Manuel

 „ Dacă Dumnezeu îți dă noroc de o nevastă bună, ai și o viață bună. Dacă nu, nu! Eu nu mi-am înșelat nevasta, sunt cel mai prost bărbat din București. Să fie foarte clar! Din punct de vedere al amorului, eu sunt cel mai prost bărbat. Mi-am iubit doar propria nevastă. Când ajungi la o vârstă ca asta îți cam pare rău, dar asta e. Eu am avut o viață de cancan.

Am fost un rebel. Acum doar cu nevasta mea mai pot să fiu rebel .”, a spus Mitică Dragomir despre mariajul său în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.  

Mitică Dragomir, activ la 77 de ani

 Mitică Dragomir, secretul unui mariaj longeviv!
Mitică Dragomir[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Ajuns la vârsta de 77 de ani, Mitică Dragomir se menține într-o formă de invidiat, iar acest lucru se datorează în mare parte ritmului său de viață activ pe care l-a păstrat de-a lungul timpului.

Sunt un pensionar, stau la șantier toată ziua. Munca e extrem de bună și la vârsta asta. Nu mulți se întrec cu mine la vârsta asta. Eu în fiecare zi fac 3-4 km pe jos.

Sunt foarte puternic .”, a mai declarat Mitică Dragomir.



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

„Pe cine iubești mai mult, pe mami sau pe mine? Mi-a rupt capul!” Connect-R, luat prin surprindere de fiica sa! Ce a răspuns Maya la întrebarea adresată de artist?

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies