„Cuvintele pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari.” Nicușor Brănescu, medicul de la Maternitatea Polizu, și-a pus capăt zilelor!

„Cuvintele pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari.” Nicușor Brănescu, medicul de la Maternitatea Polizu, și-a pus capăt zilelor!
„Cuvintele pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari.” Nicușor Brănescu, medicul de la Maternitatea Polizu, și-a pus capăt zilelor!

Află din rândurile următoare mai multe detalii despre cazul medicului de la Maternitatea Polizu, care a murit, după ce și-a pus capăt zilelor.

Nicușor Brănescu, în vârstă de 59 de ani, făcea parte din categoria celor mai apreciați medici de la Maternitatea Polizu. Bărbatul era medic primar obstetrică-ginecologie și doctor în Științe Medicale.

După câteva ore de chin, doctorul Nicușor Brănescu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, după ce și-a pus capăt zilelor cu un pistol de tip air soft, cu bile de cauciuc.

Cea care l-a găsit pe medic în agonie a fost chiar fiica acestuia, care a sunat la 112 imediat ce a pătruns în locuința lui. Deși bărbatul a fost transportat de urgență la spital și pus pe masa de operații, eforturile medicilor de a-i salva viața au fost în zadar, iar astfel a fost declarat decesul.

Doctorul Nicușor Brănescu se lupta cu depresia

Citește și: „Am tras semnale peste tot, nimeni nu s-a sesizat” Soțul Corneliei Catanga, revoltat pe autoritățile statului, la doi ani de la decesul artistei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nicușor Brănescu, medicul de la Maternitatea Polizu, și-a pus capăt zilelor!
Nicușor Brănescu, medicul de la Maternitatea Polizu, și-a pus capăt zilelor![Sursa foto: Facebook]

Gestul cumplit de a-și pune capăt zilelor, la care a recurs doctorul Nicușor Brănescu, a fost o urmare a depresiei.

Potrivit wowbiz.ro, medicul s-ar fi luptat cu depresia cauzată de moartea unei paciente, a cărei viață nu a mai putut să o salveze. Mai mult decât atât, bărbatul urma chiar și tratament pentru combaterea afecțiunii și de ceva timp nu mai consultase alți pacienți.

Mesajul transmis pe Facebook în semn de omagiu pentru medicul Brănescu

Citește și: „Sunt singura care a rămas în viață” Avocata familiei Melencu, mărturii cutremurătoare despre Gherghe Dincă

Mesajul transmis pe Facebook în semn de omagiu pentru medicul Brănescu
Mesajul transmis pe Facebook în semn de omagiu pentru medicul Brănescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Decesul medicului Nicușor Brănescu reprezintă o pierdere imensă atât pentru familia sa, cât și pentru toate persoanele care l-au cunoscut.

Bărbatul avea o familie minunată, fiind căsătorit cu o doctoriță. Cei doi aveau împreună o fiică.

Colegiul  Medicilor din România a transmis un mesaj emoționant, pe pagina de socializare, la decesul lui Nicușor Brănescu.

Cu inimile îndurerate, transmitem cele mai profunde condoleanțe pentru pierderea Dr. Nicușor Brănescu. Suntem profund marcați de această veste tristă și ne unim în durerea familiei și a apropiaților în aceste momente de tristețe și grea încercare.Cuvintele

pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari. Dr. Nicușor Brănescu a fost o persoană extraordinară, dedicată profesiei medicale și iubită de pacienți și colegi deopotrivă. Contribuția și eforturile sale în comunitatea medicală vor rămâne întotdeauna vii în amintirea noastră. În calitate de medic a fost o sursă de inspirație pentru mulți, salvând vieți și aducând alinare celor aflați în suferință.", se arată în mesajul postat.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Trei zile, până a venit rezultatul, am înnebunit.” Valeria Arnăutu este cu moralul la pământ. Ce i s-a întâmplat artistei

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies