Cutremurător! Un dascăl bolnav de diabet a intrat în greva foamei: „Doamne ferește”


Cutremurător! Un dascăl bolnav de diabet a intrat în greva foamei: „Doamne ferește”

Bărbatul, care este dascăl de zeci de ani, se teme pentru sănătatea sa. Ce a dezvăluit despre măsurile care s-au luat la școala unde predă.


In articol:

La doar patru zile după ce a început un an nou școlar, un dascăl a decis să intre în greva foamei, la doar câteva ore după ce un primar a fost filmat în timp ce își umilește fiica.

Un învăţător diabetic a decis să intre în greva foamei întrucât conducerea şcolii nu-i permite să ţină cursuri online.

Sorin Foca are 55 de ani, este învăţător la Şcoala Gimnazială Nr.2, din comuna Frătăuţii Noi a judeţului Suceava şi, pentru că are diabet, a cerut în scris conducerii unităţii de învăţămât să-i permită să ţină orele online.

Pentru că medicii au anunțat în repetate rânduri că bolnavii de diabet riscă forme mai grave în cazul infectării cu noul coronavirus, dascălul care a făcut oameni mari sute de copii în ultimii 30 de ani de carieră a decis să intre în greva foamei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul! Nepoțelul lui Marian Godină a fost batjocorit la școală din cauza bolii pe care o are

„Vorbesc în numele colegilor mei care n-au curajul să vorbească şi să spună că au probleme de sănătate şi ar trebui să facă orele online. Am cerut luni, printr-o adresă adresată conducerii şcolii, să mă lase să-mi orele online pentru că am probleme de sănătate, am diabet.

Citeste si: Un primar din România și-a filmat fiica, în timp ce o umilește: „Sunt cea mai obraznică”

Eu lucrez într-o comunitate de romi. Unii dintre ei au probleme de igienă. Mulţi au venit din Irlanda şi nu au stat în izolare. Acolo va fi un focar cât de curând. La şcoală nu s-au luat toate măsurile de prevenire a bolii.

Şcoala are toaletă de 12 ani în interior, care este ţinută deschisă doar la alegeri şi în timpul unor ocazii speciale. Acum este deschisă. Şcoala nu mi-a aprobat cererea sub diferite pretexte. Vreau să mă protejez şi eu şi vreau să-i protejez şi pe copii. Ei sunt familii numeroase. Doamne fereşte, dacă se întâmplă să apară un focar, se închide tot pe o rază de 50 de km”, a declarat învăţătorul pentru Adevărul de Suceava.

Învățătorul a început să se simtă rău

Miercuri, glicemia învățătorului a crescut la 267 și i-a crescut și tensiunea, fapt care l-a alertat și l-a determinat să se gândească să sune la 112, dar s-a răzgândit, pentru că s-a temut să nu fie dus la Spitalul Judeţean Suceava care este spital-COVID-19.

Din nefericire, elevii săi nu au telefoane inteligente și nici calculator. Dintre cei 17 elevi pe care îi are, doar 8 au telefon, iar unul singur deține și un calculator care este necesar pentru predarea cursurilor online.

 

Foto: captură TV


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată Marina Voica la 84 de ani! Vârsta nu i-a schimbat eleganța și pasiunea pentru modă!

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Cutremurător! Un dascăl bolnav de diabet a intrat în greva foamei: „Doamne ferește”

Ți se rupe sufletul! Nepoțelul lui Marian Godină a fost batjocorit la școală din cauza bolii pe care o are

Un primar din România și-a filmat fiica, în timp ce o umilește: „Sunt cea mai obraznică”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri