Cutremurător, Oana Roman a căzut în depresie! ”E îngrozitor. Un an de zile nu am ieşit din casă, nu munceam, nu socializam” EXCLUSIV


Oana Roman a făcut dezvăluri incredibile despre perioadele ei de cădere!


In articol:

Oana Roman este o femeie puternică! Întotdeauna a ajuns în vârf prin propriile puteri, și nicidecum pentru că tatăl ei se numește Petre Roman, și a fost prim-ministru al României.

Dincolo de imaginea pe care o afişează, vedeta este o fire extrem de sensibilă! Mai mult, ea a dezvăluit că a trecut prin clipe cumplite, din cauza unei depresii ”dobândite” de la vârsta de 13 ani!

Citeste si: Atac DUR la adresa Oanei Roman! Vedeta a postat o poză frumoasă, dar cineva i-a criticat tenul! Vezi cum a răspuns vedeta! FOTO!

Lipsa atenției din partea părinților, dar și mutarea într-o casă nouă au fost factorii principali care au dus la declanșarea acestei boli care a măcinat-o pe Oana. „Atunci când tata a devenit celebru și era deja premier, viața mea s-a schimbat, și, sincer, nu în bine.

Ne-am mutat brusc într-o casă care mie nu îmi plăcea. Toată lumea spune „A, asta care a crescut în Primăverii?!”. Am urât din prima secundă faptul că stăteam acolo pentru că eu voiam să fiu înapoi la mine acasă şi la mine în cartier acolo la Cismigiu, unde stăteam cu prietenii mei şi cu gaşca mea. Am resimţit un teribil sentiment al abandonului, pentru un adolescent de 13 ani, în perioada cea mai critică practice! E o problemă mare să te trezeşti deodată singur.
Tata nu era niciodată acasă, mama nu prea avea timp de mine şi atunci primul lucru pe care eu l-am făcut ca să mă pot ajuta pe mine a fost că m-am dus şi mi-am cumpărat un câine. Sincer, am devenit antisocială, închisă în propria mea lume”,
a povestit Oana.

Oana Roman a spus adevărul despre depresie! ” Deodată nu mai aveam niciun prieten”  

Vedeta avea însă să aibă și mai multe probleme cu trecerea anilor. ” Am încercat să mă adaptez, să mă consolez singură și o vreme, am reușit! Numai că, totul a reapărut în anii 2000! Alegerile politice de atunci au avut, de asemenea, un puternic impact asupra stării mele psihice”, a spus fiica fostului premier.

Citeste si: Oana Roman, mărturisire ŞOC! Vedeta a avut o relaţie cu un bărbat însurat! "Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că îşi înşală nevasta"

Oana Roman a spus adevărul despre depresie, dar și despre modul în care a reușit să o țină sub control! „Când tata a pierdut alegerile, mi-am dat seama că eu nu am prieteni. M-am trezit singură. Deodată nu mai aveam niciun prieten. Nu îmi mai suna telefonul, nu mai dorea nimeni să vină la ziua mea. Nimic. Intr-o seară am făcut o criză de convulsii foarte urâtă. Cel care mi-a făcut RMN-ul mi-a spus „Nu ai nimic, neurologic vorbind RMN-ul tău e perfect. Eu sunt convins că e o problemă psihică, şi nu fizică. Un an de zile nu am ieşit din casă, nu munceam, nu socializam, nu ieşeam cu nimeni, nu voiam să ştiu de nimeni! A fost îngrozitor! Din fericire, la un moment dat, am început să merg la terapie. M-am dus la psihiatru și, încet, încet, cu ajutorul lui, mi-am revenit, dar nu o să mă vindec niciodată. Încerc să o ţin însă sub control", a mai spus vedeta.

 


Abonează-te pe

Citește și:

De ce boală gravă suferă Marius Elisei, soțul Oanei Roman: „O să se spună că din cauza mea a pățit asta”

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Ce mesaj a primit Oana Roman de la o altă femeie: "Draga mea, era clar că Marius se va uita după alta, dacă tu nu ai grijă de tine"

Prima reacție a lui Marius Elisei, după separarea de Oana Roman: „Perfect fără...”

Oana Roman, imagini fabuloase din locuinţa nouă! Aşa arată vila vedetei!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

CITEȘTE: Cum hidratezi tenul gras. Soluții la îndemâna oricui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri