Cutremur PUTERNIC în România cu puțin timp în urmă! L-ai simțit?


Cutremur PUTERNIC în România cu puțin timp în urmă! L-ai simțit?

Un seism cu magnitudinea de 4,5 s-a produs la ora 14.55, potrivit aplicaţiei INFP. Cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 4.5 pe scara Richter şi s-a produs o la adâncimea de 140 de km.

Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orase: Nehoiu(12km), Întorsura Buzăului(30km), Covasna(33km), Vălenii de Munte(44km), Slănic(47km), potrivit INFP. Acesta este cel mai puternic seism din 2019, după cel înregistrat în luna ianuarie, de 4,4 grade.

Citeste si: Vine POTOPUL! Nu scăpam de urgia naturii! Cod GALBEN de ploi torenţiale şi furtuni în 16 judeţe. Unde se răcește vremea drastic --- HARTA

Citeste si: Vremea în luna septembrie. Când scăpăm de caniculă, anunțul meteorologilor

 În ultimele zile au avut loc o serie de cutremure în România, duminică fiind resimțit un alt seism cu magnitudinea de 2,3 pe scara Richter în judeţul Buzău, la o adâncime de 14 kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Duminică la ora 17.53 s-a produs în Muntenia, judeţul Buzău, un cutremur cu magnitudinea 2,3 pe scara Richter, la o adâncime de 14 kilometri.

Seismul s-a produs în apropierea oraşelor Făurei (13 km), Pogoanele (26 km), Râmnicu Sărat (30 km), Ianca (36 km) şi Buzău (37 km).

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ultimele cuvinte ale Cristinei Țopescu, înainte să moară: „Mi se face rău...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri