Cunoscutul trapper Nosfe s-a stins din viață, după susținerea unui concert. Care a fost cauza morții lui


O veste tragică a dat peste cap o țară întreagă, după ce cunoscutul trapper, Nosfe, a decedat, la puțin timp după ce a susținut ultimul concert. Prietenii și familia sunt devastați, iar fanii sunt absolut șocați, deoarece nimeni nu se aștepta la un asemenea eveniment.


In articol:

Artistul a decedat în cursul nopții de 15 spre 16 octombrie 2022, la doar 37 de ani. Colegii de trupă sunt absolu devastați, iar lumea nu poate sa accepte faptul că marele trapper nu mai este printre noi.

Citeste si: Noi informații în cazul morții lui Nosfe. Oamenii legi au deschis dosar penal, după ce artistul s-a stins din viață

Care a fost cauza morții lui Nosfe

Colegii din trupa Șatra Benz au postat un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare, după ce au aflat că Nosfe nu mai este printre noi, însă, fără a oferi alte detalii despre cauza decesului marelui artist.

La scurt timp, după ce au postat tragicul mesaj, colegii de trupă au simțit să se afle, în mod public, care este cauza decesului colegului lor de breaslă.

În urmă cu două nopți, Nosfe a făcut infarct, iar acesta i-a provocat moartea. În acea seara, artistul a avut parte un ultimul concert, alături de colegii săi, la Romaero. Din păcate, a fost ultimul din viața sa.

De asemenea, cu doar 48 de ore înainte de tragedie, regretatul artist a lansat și ultima sa piesă. Alături de Guess Who, Aura și Prny, Darius Vlad Crețan alias Nosfe a oferit fanilor piesa ”N-am de dat”.

Cunoscutul trapper Nosfe s-a stins din viață, după susținerea unui concert

Cunoscutul trapper Nosfe s-a stins din viață, după susținerea unui concert

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Mihaela Creţan, soția lui Nosfe. „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău..."

Ce au scris colegii de la Șatra Benz pe rețelele de socializare

În mesajul pe care l-au transmis cei de la Șatra Benz scrie că îi roagă frumos pe toți să nu mai răspândească informații false depsre moartea lui Nosfe, deoarece nu s-a sinucis și nici nu a murit în somn, a făcut un infarct la scurt timp după concert.

”Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui Nosfe. Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, este mesaj trupei Șatra Benz.

Pe data de 26 octombrie, Șatra Benz a făcut public mesajul despre moartea artistului, care a lăsat cu gura căscată o țară întreagă.

”Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină!”, este mesajul ce se găsește pe contul de Facebook al trupei Șatra Benz.

Cunoscutul trapper Nosfe s-a stins din viață, după susținerea unui concert

Cunoscutul trapper Nosfe s-a stins din viață, după susținerea unui concert

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Rapperul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani: „Ne aflăm într-o situație delicată”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Noi informații în cazul morții lui Nosfe. Oamenii legii au deschis dosar penal, după ce artistul s-a stins din viață

Cine a fost Nosfe. „Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Anunț de mare interes pentru români! Noi zi libere, prevăzute în Codul Muncii. Când vor fi acordate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri