Cum te aperi de energiile negative si de vraji? Afla de la Mihai Voropchievici


Cum te aperi de energiile negative si de vraji? Afla de la Mihai Voropchievici

Crezi in deochi? Ei bine, aceasta este o forma de energie negativa primita din partea celor din jur.

 

Mihai Voropchievici a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre vraji si blesteme. Acestea se folosesc cu precadere la schimbarile de anotimp. Dar se pot face si vraji din dragoste.
"Multi oameni care nu stiu foloseasca energiile negative, le poseda. Cateodata poti sa faci o problema unei alte persoane. Cea mai groaznica dintre ele este deochiul.
Te prinde cu organismul putin slabit. Omul se deoache si ca este prea frumos, si ca e prea urat. Intotdeauna trebuie sa ai o solutie. Daca esti singura, ca sa scapi de deochi sa spui Tatal Nostru de sapte ori.", a spus Voropchievici.
##VIDEO964##
Vrajile se fac si se trimit noaptea pentru ca lumina le distruge. Snurul rosu te protejeaza de energiile negative si deochi.
Exista talismane reflectorizante care trimit energiile negative la cel care le-a transmis. Acestea sunt cateva dintre regulile de baza in acest domeniu.
##VIDEO965##
"Noi, fiind crestini, avem o protectie fantastica din partea crucii. Crucea vine in mai multe variante, cum ar fi crucea de fertilitate. Fiecare rezoneaza cu un anumit protector din zona mistica. Te protejezi de deochi cu ajutorul ochiului de deochi, mic si albastru.
Pietricica de turmalina neagra este captatorul cel mai puternic de energii si de vibratii negative. Daca il ai langa telefon, reduci cu 50% efectele negative. Violetul este mult mai puternic decat rosul. Cel care il foloseste cu efect negativ primeste de trei ori ce a trimis.", a spus Voropchievici.

Mihai Voropchievici a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre vraji si blesteme.

Acestea se folosesc cu precadere la schimbarile de anotimp. Dar se pot face si vraji din dragoste.

" Multi oameni care nu stiu foloseasca energiile negative, le poseda. Cateodata poti sa faci o problema unei alte persoane. Cea mai groaznica dintre ele este deochiul. Te prinde cu organismul putin slabit. Omul se deoache si ca este prea frumos, si ca e prea urat. Intotdeauna trebuie sa ai o solutie. Daca esti singura, ca sa scapi de deochi sa spui Tatal Nostru de sapte ori.", a spus Voropchievici.

##VIDEO964##

Vrajile se fac si se trimit noaptea pentru ca lumina le distruge. Snurul rosu te protejeaza de energiile negative si deochi. Exista talismane reflectorizante care trimit energiile negative la cel care le-a transmis. Acestea sunt cateva dintre regulile de baza in acest domeniu.

##VIDEO965##

" Noi, fiind crestini, avem o protectie fantastica din partea crucii. Crucea vine in mai multe variante, cum ar fi crucea de fertilitate. Fiecare rezoneaza cu un anumit protector din zona mistica. Te protejezi de deochi cu ajutorul ochiului de deochi, mic si albastru. Pietricica de turmalina neagra este captatorul cel mai puternic de energii si de vibratii negative. Daca il ai langa telefon, reduci cu 50% efectele negative. Violetul este mult mai puternic decat rosul. Cel care il foloseste cu efect negativ primeste de trei ori ce a trimis.", a spus Voropchievici.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Jessie Cave este însărcinată din nou! Actrița din Harry Potter va deveni mămică pentru a patra oară

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Cu ce se curăță aragazul de inox

CITEȘTE: Cu ce se scot petele de sânge de pe haine

Marele premiu “Roata Norocului”, o masina, a fost castigat aseara!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri