Cum se simte Alexandra Stan după ce a părăsit Survivor 2021?! Cu cine a petrecut fosta Faimoasă când a ajuns acasă?


Alexandra Stan povestește cum se simte după experiența din Republica Dominicană, dar și cu cine a ținut legătură fosta concurentă Survivor 2021.


In articol:

Alexandra Stan recunoaște că a trebuit să părăsească Survivor 2021 din cauza unor probleme medicale și spune că ține legătură cu câțiva dintre foștii colegi. 

Alexandra Stan, după competiția Survivor 2021

Alexandra Stan spune că se simte mult mai bine acum din punct de vedere medical, însă primele săptămâni după întoarcerea în România   nu au fost tocmai bune.

"Din fericire da, s-au mai rezolvat din probleme, dar mi-a luat două săptămâni să mă readaptez. Prima săptămână a fost destul de grea, îmi venea să mănânc foarte mult, mai ales dulciuri, în condițiile în care eu nu prea consum zahăr, dar am reușit să mă reechilibrez după câteva săptămâni. Ceea ce m-a supărat cel mai tare au fost dereglările hormonale, aveam indispoziții, eram nervoasă, irascibilă, dar s-au rezolvat și acestea", a spus Alexandra Stan.

Citeste si: Cum a reacționat mama lui Jador după ce și-a văzut fiul urlând de durere „Îmi e foarte greu să vorbesc despre asta…”

alexandra stan survivor 2021
Alexandra Stan susține că fără colegii de la Survivor 2021 nu ar fi reușit să ajungă atât de departe[Sursa foto: Instagram Alexandra Stan]

Alexandra Stan precizează că tot ceea ce se vede la televizor din punct de vedere al greutăților prin care trec concurenții, este adevărat. 

"Cel mai mare șoc a fost că nu mă așteptam să fie lucrurile atât de reale; este chiar mai greu decât se vede la televizor.

Condițiile sunt cât se poate de reale, am dormit pe jos, pe scândura, a fost foarte frig noaptea, hrana ne-a lipsit", a declarat Alexandra Stan pentru Fanatik.ro.

Citeste si: Roxana Ghiță o critică dur pe Mellina de la Survivor 2021: "Vrea să aibă..."

Cât despre prieteniile formate în timpul competiției Survivor 2021, Alexandra Stan menționează câteva persoane.

"Am rămas apropiată deSimona Hapciuc, chiar am petrecut un weekend împreună la sora mea acasă, când a fost ziua nepotului meu; s-a integrat foarte bine în familia mea, a venit cu fiul ei Dimitrie care s-a împrietenit cu nepoții mei. E ca o verișoară pentru noi. M-am revăzut și cu Majda. M-am înțeles bine cu toți. O aștept și pe Roxana când va ieși din competiție, sper să rămână cât mai mult acolo!", spune Alexandra Stan.

alexandra stan interviu declaratii
Alexandra Stan susțin că Survivor 2021 este o competiție cât se poate de reală[Sursa foto: Instagram Alexandra Stan]

Alexandra Stan susține că la momentul actual Jador este mult mai celebru decât ea, dat fiind faptul că toate melodiile lui ajung pe primele locuri în topuri.

"Faptul că sunt celebră nu a fost un handicap, cred că nu sunt chiar atât de celebră, în echipa noastră cel mai celebru era Jador, este în trending pe YouTube, are piese multe, a fost și în alte reality show-uri, lumea îl știe, e lansat mai recent. Mă așteptam la critici, știam că este o emisiune grea pentru mine, că nu o să mă potrivesc mănușă și că oamenii vor fi și răutăcioși. Dar, din fericire, am avut parte de foarte multă susținere, de comentarii bune, de oameni care m-au susținut, mi-au apreciat evoluția și asta m–a ajutat foarte mult", au fost cuvintele Alexandrei Stan.

Sursa: fanatik.ro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce face acum Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Ce spune Musty de la Survivor despre accidentarea lui Jador? „E la fel ca la Lucian...”

De ce a lipsit Jador de la Survivor 2021?! Daniel Pavel spune adevărul: "După cum știți..."

Cum a reacționat mama lui Jador după ce și-a văzut fiul urlând de durere „Îmi e foarte greu să vorbesc despre asta…”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri