Cum se prepara vinul de usturoi, un adevarat elixir


Iata un remediu care poate vindeca diferite boli ale sistemului respirator, ale sistemului imunitar, ale sistemului cardiovascular, ficat, rinichi, afectiuni limfatice.

Vinul de usturoi

Ingrediente
12 catei de usturoi mari
500 ml de vin rosu, de calitate superioara, organic.

Mod de preparare
Taiati cateii de usturoi in 2-3 parti si puneti-i intr-un borcan din sticla, peste care turnati vinul. Inchideti ermetic borcanul si lasati-l la macerat timp de 14 zile, la soare, agitand zilnic recipientul de 4-5 ori.
Dupa terminarea perioadei de macerare, filtrati amestecul cu ajutorul unui tifon, iar lichidul limpede pastrati-l intr-un recipient din sticla, de culoare inchisa, acoperit ermetic.

Mod de administrare
Se administreaza cate o lingurita de licoare de trei ori pe zi, dupa mesele principale, timp de 30 de zile.Cura se poate relua dupa sase luni de pauza.

Sursa: secretele.com


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Adelina Pestrițu a primit o despăgubire de 19.000 de lei, pe care a cheltuit-o într-un scop nobil. Felicitări!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri