Cum se pozează fata lui Brigitte Sfăt la 13 ani? Sara învață la un liceu din Capitală FOTO


Brigitte Sfăt are o fată din a doua ei căsnicie, cea cu controversatul Ovidiu Torj. Sara a împlinit vara trecuta 13 ani și învață la un liceu bucureștean.

Până la ultimul mariaj, cel cu Florin Pastramă, fostul manechin Brigitte Sfăt (42 de ani) mai fusese căsătorită în trei rânduri: mai întâi cu omul de afaceri Octavian Sfăt, apoi cu controversatul Ovidiu Torj, un timișorean alături de care vedeta a stat vreme de 4 ani, între 2006 și 2010, și finalmente cu fostul mare sportiv Ilie Năstase, de care a divorțat relativ recent.

Din căsnicia cu Ovidiu Torj, Brigitte are o fată, Sara (13 ani), care a fost teribil de mulțumită atunci când părinții ei s-au împăcat, după ce la divorț au ieșit scântei între foștii parteneri.

Mai mult, în ultimii ani, Sara a petrecut câteva vacanțe memorabile cu părintele ei, care e foarte atașat de ea și care îi face toate poftele. Din păcate pentru Sara, la sfârșitul lunii mai 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv pe Ovidiu Torj la trei ani și patru luni de închisoare in celebrul dosar ”sex cu minore”, care a făcut vâlvă la Timișoara. 

În acest dosar au fost trimiși în judecată și condamnați mai mulți oameni de afaceri, medici, avocați sau muzicieni din Timișoara si Arad, care au apelat la serviciile sexuale ale unor minore aflate sub protecția proxenetului Paul Mânzu.

În vara lui 2019, însă, tatăl Sarei a fost eliberat condiționat, așa că tânăra are din nou motive să zâmbească. Poate tocmai de aceea, Sara, elevă la un liceul de renume din Capitală, s-a pozat bucuroasă în toaletă, la școală, în compania colegelor de clasă. 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri