Cum scapi de celulită. Tratamentul benefic pentru slăbirea localizată. Iată tot ce trebuie să știi despre unul dintre cele mai puternice aparate profesionale

Cum scapi de celulită. Tratamentul benefic pentru slăbirea localizată. Iată tot ce trebuie să știi despre unul dintre cele mai puternice aparate profesionale
Cum scapi de celulită. Tratamentul benefic pentru slăbirea localizată. Iată tot ce trebuie să știi despre unul dintre cele mai puternice aparate profesionale

Vara se apropie cu pași rapizi, așa că din ce în ce mai multe doamne se apucă de diete, mișcare și tratamente corporale ca să aibă o siluetă impecabilă.

Pe lângă alimentația adecvată, bazată pe mai multe fructe și legume, sportul la sala de fitness sau alergările în parc, femeile apelează și la tratamente corporale realizate cu aparate de ultimă generație pentru a scăpa de surplusul de kilograme.

Un aparat se numără printre tratamentele preferate de femei asta pentru că reduce celulita, “distruge” grăsimea localizată corporală de pe abdomen, brațe, linia sutienului, coapse sau fese, în plus este complet nedureros.

Beneficiile aparatului pe bază de radiofrecvență

“Aparatul este pe bază de radiofrecvență pentru slăbire localizată, celulită, tonifiere, el fiind unul dintre cele mai puternice aparate profesionale. Ca și beneficii, putem enumera faptul că reduce celulita la suprafață și la adâncime; are efect lipolitic, slăbire pe zone, localizat; drenaj limfatic care ajută la detoxifierea țesutului; tonifierea țesuturilor lipsite de fermitate, diminuează retenția hidrică. Așadar, el acționează împotriva celulitei, a retenției de apă, a grasimei localizată.

Citeste si: Iți cade părul? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți spune ce poți face că să ai podoaba capilară mai bogată! Pont: Tratamentul nu are nicio contraindicație!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Este este un aparat pe baza de radiofrecvență, cum am spus, pentru remodelare corporală ce oferă un tratament terapeutic de profunzime, non-invaziv, nedureros și cu rezultate de lungă durată.

Acționat cu ajutorul tehnologiei Multi-Action, aparatul tratează atât țesuturile profunde, asigurând o reducere măsurabilă a straturilor de grăsime, și aici mă refer la circumferință, cât și a straturilor superficiale ale pielii, determinând reducerea celulitei.

Această tehnologie inovativă folosește simultat radiofrecvență pentapolară, ultrasunetul de medie sau înaltă frecvență și foto-biostimularea multifrecventă. Practic, ele sunt acționate simultan și eliberate printr-un singur aplicator. Țesutul este încălzit, vascularizat, oxigenat, și modelat în același timp”, explică Dr.

Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Citeste si: EXCLUSIV! Am aflat secretul lui Keo de arată atât de bine! Artistul are mare grijă de aspectul său fizic! "Este un tratament natural"

Softul conține patru grupe speciale: Celulită, Grăsime localizată, Tonfiere și Retenție hidrică. Rezultate vizibile apar chiar de la prima ședință. Mai mult, aparatul este echipat cu funcția de analizator corporal, ceea ce înseamnă că se poate selecta programul ideal de tratament.

Cum acționează Radiofrecvența?

Radiofrecvența pentapolară (500 kHz) acționează în adâncime: ameliorează schimburile osmotice și permeabilitatea celulelor adipoase, crește oxigenarea țesutului, producția de colagen și metabolismul grăsimilor (lipoliză). Aceasta încălzește dermul, produce o reacție ce favorizează migrararea fibroblastelor și provoacă o stimulare a fibrelor de colagen și elastină.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Cum acționează Ultrasunetele anticelulită?

Undele de ultrasunet de înaltă frecvență acționează eficient împotriva celulitei, a fibrozei și a pielii cu aspect de coajă de portocală. Ele pătrund rapid prin țesuturi realizând un “masaj” în profunzime, la nivel celular.

Cum acționează Foto-biostimularea?

Dacă culoarea roșu acționează asupra oxigenării celulare, stimulând funcțiile de tonifiere ale țesutului, infraroșu are o acțiune regenerativă asupra țesutului și stimulează metabolismul, cea galbenă are acțiune de drenare și detoxifiere, desigur, utile în tratarea celulitei.

Culoarea albastră normalizează, oxigenează și remodelează țesutul.

 



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

5 motive pentru care părul nu mai crește

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies