Cum să purtați inelele. 4 lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați inele

Cum să purtați inelele. 4 lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați inele
Cum să purtați inelele

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știți despre purtarea inelelor!

Inelele sunt nelipsite din garderoba femeilor, fiind accesorii relativ versatile care pot fi purtate pentru diferite ocazii și stiluri vestimentare. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre inele!

Ce sunt inelele

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

Inelele sunt accesorii pe care oamenii le-au purtat de secole, datând încă din anul 2.500 î.Hr., atunci când arheologii au găsit unele dintre primele inele, gravate cu sigilii sau ștampile personalizate, în morminte egiptene antice.

Odată cu trecerea anilor, inelele au căpătat diverse utilizări decorative și semnificații, de la nota ornamentală în Grecia antică la semnificarea statutului social în Roma antică.

De obicei, femeile aleg să poarte inele ca o declarație de modă în vremurile moderne. Aceste bijuterii vin în diverse modele și materiale, inclusiv aur, aur roz, argint, platină, oțel inoxidabil și plastic. De asemenea, purtate strâns în jurul bazei degetului, inelele au adesea diamante sau pietre prețioase încorporate în design.

Citește și: Ce trebuie să porți la petrecerea burlăcițelor. Reguli pe care nu trebuie să le încalci pentru a nu supăra mireasa!

4 lucruri de luat în considerare la achiziționarea inelelor

Materialul inelelor

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

După cum multe femei știu deja, inelele din aur sunt mai scumpe decât cele din argint. Dacă sunteți în căutarea unui inel de logodnă, tipul de piatră prețioasă, claritatea, mărimea și numărul de pietre afectează, de asemenea, prețul.

În general, inelele din plastic nu costă foarte mult, în timp ce unele inele de logodnă cu diamante și designuri complexe pot costa mii de euro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Capsula de eleganță. Cum să creezi o garderobă minimalistă cu cele 10 piese vestimentare de bază/ EXCLUSIV

Scopul inelelor

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

De asemenea, verighetele sunt des făcute dintr-o bandă simplă de metal, cum ar fi o bandă de aur cu decorații minime. În schimb, inelele de logodnă sunt adesea mai elaborate, cu pietre prețioase și monturi opulente. Inelele cu stemă de familie sau cu sigiliu prezintă adesea o suprafață mare și plată.

Mărimea inelelor

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

Înainte de a achiziționa un inel de orice fel, este important să se afle mărimea degetelor. Astfel, puteți merge la un magazin de bijuterii pentru a ruga un bijutier să vă măsoare degetele.

Stilul inelelor

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Puteți alege din mai multe tipuri de inele, de la piese cu bandă groasă și cu multe pietre strălucitoare până la benzi subțiri din aur. Diferitele pietre prețioase adaugă culoare și eleganță inelelor.

Cum să porți mai multe inele

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

Femeile ar trebui să își achiziționeze inele proporționale cu mâinile lor. Astfel, dacă acestea au mâini mari, atunci este în regulă să poarte un inel mai mare.

Cele care au mâini mai mici, vor trebui să echilibreze proporția purtând un inel mai mic.

Mai mult decât atât, felul în care își echilibrează inelele cu alte bijuterii este un alt aspect de care ar trebui să țină cont. Dacă ele plănuiesc să poarte mai multe inele, ar trebui să se asigure că sunt distribuite uniform pe ambele mâini. Acest lucru se aplică în mod similar și altor bijuterii. Spre exemplu, dacă are o verighetă pe mâna stângă, ar putea oferi mâinii drepte o brățară sau altă bijuterie.

Un alt aspect de luat în considerare sunt inelele metalice și cum se potrivesc cu tonul pielii. Dacă femeile au un ton de piele rece, ar trebui să poarte argint. Poate afla că pielea are un ton rece dacă venele sunt vizibile. Femeile ar trebui să poarte aur doar dacă au o culoare caldă a pielii sau dacă venele nu sunt vizibile.

Te invitam si mâine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Idei de coșuri de Paște, pentru fiecare membru al familiei

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies