Cum să purtați inelele. 4 lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați inele

Cum să purtați inelele. 4 lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați inele
Cum să purtați inelele

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știți despre purtarea inelelor!

Inelele sunt nelipsite din garderoba femeilor, fiind accesorii relativ versatile care pot fi purtate pentru diferite ocazii și stiluri vestimentare. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre inele!

Ce sunt inelele

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

Inelele sunt accesorii pe care oamenii le-au purtat de secole, datând încă din anul 2.500 î.Hr., atunci când arheologii au găsit unele dintre primele inele, gravate cu sigilii sau ștampile personalizate, în morminte egiptene antice.

Odată cu trecerea anilor, inelele au căpătat diverse utilizări decorative și semnificații, de la nota ornamentală în Grecia antică la semnificarea statutului social în Roma antică.

De obicei, femeile aleg să poarte inele ca o declarație de modă în vremurile moderne. Aceste bijuterii vin în diverse modele și materiale, inclusiv aur, aur roz, argint, platină, oțel inoxidabil și plastic. De asemenea, purtate strâns în jurul bazei degetului, inelele au adesea diamante sau pietre prețioase încorporate în design.

Citește și: Ce trebuie să porți la petrecerea burlăcițelor. Reguli pe care nu trebuie să le încalci pentru a nu supăra mireasa!

4 lucruri de luat în considerare la achiziționarea inelelor

Materialul inelelor

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

După cum multe femei știu deja, inelele din aur sunt mai scumpe decât cele din argint. Dacă sunteți în căutarea unui inel de logodnă, tipul de piatră prețioasă, claritatea, mărimea și numărul de pietre afectează, de asemenea, prețul.

În general, inelele din plastic nu costă foarte mult, în timp ce unele inele de logodnă cu diamante și designuri complexe pot costa mii de euro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Capsula de eleganță. Cum să creezi o garderobă minimalistă cu cele 10 piese vestimentare de bază/ EXCLUSIV

Scopul inelelor

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

De asemenea, verighetele sunt des făcute dintr-o bandă simplă de metal, cum ar fi o bandă de aur cu decorații minime. În schimb, inelele de logodnă sunt adesea mai elaborate, cu pietre prețioase și monturi opulente. Inelele cu stemă de familie sau cu sigiliu prezintă adesea o suprafață mare și plată.

Mărimea inelelor

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

Înainte de a achiziționa un inel de orice fel, este important să se afle mărimea degetelor. Astfel, puteți merge la un magazin de bijuterii pentru a ruga un bijutier să vă măsoare degetele.

Stilul inelelor

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Puteți alege din mai multe tipuri de inele, de la piese cu bandă groasă și cu multe pietre strălucitoare până la benzi subțiri din aur. Diferitele pietre prețioase adaugă culoare și eleganță inelelor.

Cum să porți mai multe inele

Cum să purtați inelele[Sursa foto: freepik]

Femeile ar trebui să își achiziționeze inele proporționale cu mâinile lor. Astfel, dacă acestea au mâini mari, atunci este în regulă să poarte un inel mai mare.

Cele care au mâini mai mici, vor trebui să echilibreze proporția purtând un inel mai mic.

Mai mult decât atât, felul în care își echilibrează inelele cu alte bijuterii este un alt aspect de care ar trebui să țină cont. Dacă ele plănuiesc să poarte mai multe inele, ar trebui să se asigure că sunt distribuite uniform pe ambele mâini. Acest lucru se aplică în mod similar și altor bijuterii. Spre exemplu, dacă are o verighetă pe mâna stângă, ar putea oferi mâinii drepte o brățară sau altă bijuterie.

Un alt aspect de luat în considerare sunt inelele metalice și cum se potrivesc cu tonul pielii. Dacă femeile au un ton de piele rece, ar trebui să poarte argint. Poate afla că pielea are un ton rece dacă venele sunt vizibile. Femeile ar trebui să poarte aur doar dacă au o culoare caldă a pielii sau dacă venele nu sunt vizibile.

Te invitam si mâine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Idei de coșuri de Paște, pentru fiecare membru al familiei

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies