Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan!


Dacă iți dorești să mănânci ceva cu adevărat deosebit, avem pentru tine o rețetă extrem de interesantă, care te va bucura foarte mult. Și vestea bună este că se prepară extrem de ușor și nu trebuie să depui un efort foarte mare. Avem pentru tine astăzi o rețetă delicioasă și foarte simplu de pus în practică. Iată cum să faci somon în crusta de parmezan:


In articol:

Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan! Dacă iți dorești să mănânci ceva cu adevărat deosebit, avem pentru tine o rețetă extrem de interesantă, care te va bucura foarte mult. Și vestea bună este că se prepară extrem de ușor și nu trebuie să depui un efort foarte mare. Avem pentru tine astăzi o rețetă delicioasă și foarte simplu de pus în practică. Iată cum să faci somon în crusta de parmezan:

Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan!
Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan!

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregăti somon în crustă de parmezan

Pentru a pregăti această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente: un medalion de somon de aproximativ 150 de grame, 30 de grame de pesmet, 30 de grame de parmezan ras, un pumn de pătrunjel proaspăt tocat, doi căței de usturoi pisați, 150 de grame de broccoli tăiat bucățele mici.  

Citeste si: Cum să gătești o tavă delicioasă pentru întreaga familie: friptură de pui și garnitură la cuptor!

Cum să pregătești somon în crustă de parmezan

Dificultatea de preparare a acestei rețete este una ușoară. Timpul de preparare este de jumătate de oră. Pentru ingredientele mai sus menționate vei putea pregăti o porție. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să pregătești crusta pentru somon. Astfel, pune într-un blender pesmetul, parmezanul, pătrunjelul și usturoiul. Amestecă bine toate ingredientele, până ce se formează frimituri fine. Pregătește cuptorul și o tavă tapetată cu hârtie de copt, în care să așezi medalionul de somon. Peste acesta pune compoziția de pesmet și parmezan. Lasă medalionul de somon la copt până ce acesta se rumenește, iar crusta devine aurie și crocantă. Următorul lucru pe care trebuie să îl faci este să pui la fiert niste apă într-o cratiță, pentru floretele de broccoli. Lasă la fiert timp de 5 minute, până ce acestea se înmoaie. Asează pe o farfurie floretele de broccoli și pe deasupra somonul. Poftă bună!     


Abonează-te pe

Citește și:

Avem pentru tine o rețetă sănătoasă și delicioasă în egală măsură: chilli de legume!

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

Cătălin Botezatu spune adevărul despre relația pe care a avut-o cu Mădălina Manole: "Eram amândoi..."

Se ridică restricțiile de sâmbătă, ora 00.00? Informații de ultimă oră

Negresă cu cremă de ciocolată. Este desertul perfect atunci când vrei să te răsfeți

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Coordonatorul campaniei de vaccinare din Israel, despre administrarea primei doze: „Mai puţin eficientă decât am crezut”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri