Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan!

Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan!
Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan!

Dacă iți dorești să mănânci ceva cu adevărat deosebit, avem pentru tine o rețetă extrem de interesantă, care te va bucura foarte mult. Și vestea bună este că se prepară extrem de ușor și nu trebuie să depui un efort foarte mare. Avem pentru tine astăzi o rețetă delicioasă și foarte simplu de pus în practică. Iată cum să faci somon în crusta de parmezan:

Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan! Dacă iți dorești să mănânci ceva cu adevărat deosebit, avem pentru tine o rețetă extrem de interesantă, care te va bucura foarte mult. Și vestea bună este că se prepară extrem de ușor și nu trebuie să depui un efort foarte mare. Avem pentru tine astăzi o rețetă delicioasă și foarte simplu de pus în practică. Iată cum să faci somon în crusta de parmezan:

Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan!
Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan!

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregăti somon în crustă de parmezan

Pentru a pregăti această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente: un medalion de somon de aproximativ 150 de grame, 30 de grame de pesmet, 30 de grame de parmezan ras, un pumn de pătrunjel proaspăt tocat, doi căței de usturoi pisați, 150 de grame de broccoli tăiat bucățele mici.

 

Citeste si: Cum să gătești o tavă delicioasă pentru întreaga familie: friptură de pui și garnitură la cuptor!

Cum să pregătești somon în crustă de parmezan

Dificultatea de preparare a acestei rețete este una ușoară. Timpul de preparare este de jumătate de oră. Pentru ingredientele mai sus menționate vei putea pregăti o porție. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să pregătești crusta pentru somon.

Astfel, pune într-un blender pesmetul, parmezanul, pătrunjelul și usturoiul. Amestecă bine toate ingredientele, până ce se formează frimituri fine. Pregătește cuptorul și o tavă tapetată cu hârtie de copt, în care să așezi medalionul de somon. Peste acesta pune compoziția de pesmet și parmezan. Lasă medalionul de somon la copt până ce acesta se rumenește, iar crusta devine aurie și crocantă. Următorul lucru pe care trebuie să îl faci este să pui la fiert niste apă într-o cratiță, pentru floretele de broccoli.
Lasă la fiert timp de 5 minute, până ce acestea se înmoaie. Asează pe o farfurie floretele de broccoli și pe deasupra somonul. Poftă bună!     



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Carmen de la Sălciua, cu gândul și inima la tatăl său, cel care s-a stins din viață în urmă cu 6 luni de zile! Ce mesaj a transmis artista, pe rețelele de socializare? "Cum este raiul, tată?"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Mihai Gâdea, amintiri din copilărie și adolescență „Nu eram cuminte”

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies