„Cum să lași așa băiat educat și rafinat?” Cât de schimbat este Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose

„Cum să lași așa băiat educat și rafinat?” Cât de schimbat este Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose
„Cum să lași așa băiat educat și rafinat?” Cât de schimbat este Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose

Alex Leonte și Theo Rose au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani, însă tânărul cuplu și-a spus adio și cei doi au luat-o pe drumuri diferite. În timp ce artista se pregătește să devină mamă pentru prima dată, fostul ei iubit este foarte axat pe el și pe cariera sa, actualizându-și constant urmăritorii cu ce se întâmplă în viața lui, iar unii dintre ei l-au văzut cum devine o nouă persoană.

Nepotul lui Nea Marin este destul de activ pe rețelele de socializare, iar alături de mai multe imagini postate pe Instagram, a scris o descriere care arată cât de recunoscător este pentru natură și pentru tot ce îl înconjoară.

Citește și: Adriana Simionescu a postat prima imagine cu chipul fetiței sale: „Minunea noastră mică”. Fiica lui Adrian Minune și iubitul ei sunt în culmea fericirii

Cât de schimbat este Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose

Școala de dans a lui Nea Marin și a fiicei sale, Larisa Barbu, a aniversat 23 de ani de când a fost înființată, organizându-se un eveniment cu ocazia acestei zile, unde a fost prezent și Alex Leonte.

„About last night (n.r. Despre seara trecută)  Școala de Dans Românesc Larisa si Marin Barbu a aniversat 23 de ani de activitate”, a

scris Alex Leonte în dreptul unor imagini de la eveniment.

Internauții au lăsat foarte multe comentarii, acolo unde i-au transmis câteva mesaje de apreciere:

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 „Ești foarte frumușel! Regret că nu a mers între tine și fosta! Cum să lași așa băiat educat și rafinat!”,  a

fost unul dintre comentariile care au apărut la postarea tânărului.

Cât de schimbat este Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose
Cât de schimbat este Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte

Inițial, ambii foști parteneri au fost rezervați, oferind puține detalii despre despărțirea lor, însă în urmă cu câteva luni, Theo Rose a vorbit despre despărțirea sa de Alex Leonte, explicând că are un singur regret în această privință- acela că nu a pus capăt relației la momentul potrivit.

Cu toate acestea, cântăreața a spus că, deși s-au despărțit, păstrează legătura cu fostul ei iubit și știe că se poate baza mereu pe el.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

„E ciudat să spun chestia asta. S-a terminat cu anxietatea, simt că sunt unde trebuie să fiu, că mi s-a umplut un gol. Eu nu mă feresc, spun absolut tot, simt că asta trebuia să se întâmple. Am fost hotărâtă că vreau să fac schimbarea asta, lucrurile s-au întâmplat foarte frumos. A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea. A fost grea separarea de Alex, pentru că noi am crescut împreună și a fost greu.

Am trecut prin faze dureroase, dar cred că ăla a fost și prețul că n-am avut curajul să oprim chestia asta când trebuia. Eu cu Alex și acum suntem în relații foarte bune, noi am fost foarte buni prieteni, discutam absolut orice, am fost sprijin real unul pentru altul. Noi și acum ne putem baza unul pe altul, au fost cinci ani de zile, noi ne raportăm acum normal unul la altul.
Cred că lucrurile trebuiau oprite de dinainte. Noi am început de copii și ne-am construit relația pe un soi de sinceritate si prietenie, de asta s-a și terminat așa frumos. Au fost multe presiuni puse pe amândoi, mai ales pe el, pentru că toată lumea se aștepta să iasă scandal.
”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă.

Cât de schimbat este Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose
Cât de schimbat este Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”S-a întâmplat totul repede.” Când a stabilit Theo Rose nuntaCitește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

”Mi-e dor de părul meu lung!” Theo Rose vrea să își facă o nouă schimbare de look

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, reușită majoră pentru Nilay

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies