Cum să îți stilizezi un tricou supradimensionat: 10 sugestii de ținute

cum sa porti un tricou supradimensionat
Cum să îți stilizezi un tricou supradimensionat

Se apropie vara, ceea ce înseamnă că se apropie și sezonul tricourilor supradimensionate. Însă știați cum le puteți purta?

Aflați din rândurile următoare cum puteți purta un tricou supradimensionat, în 10 moduri diferite.

 

Cum să porți un tricou supradimensionat

1. Tricou oversized cu blazer

Purtarea unui tricou supradimensionat împreună cu un blazer este o combinație elegantă care oferă un aspect care este atât relaxat, cât și profesional. Pentru a-ți păstra aspectul elegant, folosește un blazer negru și un tricou alb gros.

Pentru a-ți oferi un aspect mai elegant, poți purta o curea strânsă în jurul taliei. Această ținută este potrivită pentru ocazii sau evenimente care sunt mai puțin formale, cum ar fi întâlnirile sau întâlnirile casual la birou. Blazerul îi conferă o atmosferă formală, în ciuda faptului că este inteligent și casual.

Citește și: Ce pălării se poartă în vara 2024. Modele chic pe care le poți integra în ținută

imbraca un tricou oversized
Cum să îți stilizezi un tricou supradimensionat[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cei mai potriviți pantaloni pentru minione. Ce te avantajează dacă ești mică de înălțime

2. Purtat doar pe un umăr

Tricourile cu umeri largi sunt încă la modă. Sunt confortabile și atârnă pe umerii tăi. Cu orice pereche de pantaloni, femeile slabe pot face acest lucru fără efort. Cu această ținută casual, clavicula și umerii arată mai bine.

Pentru a-ți da forma, poți purta o curea de corset. Totul ce ai nevoie este de puțină încredere, iar acest tricou supradimensionat cu umăr liber te va face să arăți elegant.

Cum să îți stilizezi un tricou supradimensionat[Sursa foto: freepik]

3. Tricou oversized introdus în pantaloni

Tricourile supradimensionate ascunse sunt atât elegante, cât și confortabile. Arăți elegant ca întotdeauna în timp ce păstrezi un aspect relaxat. Un tricou mare cu pantaloni din denim va face cu siguranță aspectul.

Aceasta poate fi ținuta ta pentru o zi leneșă sau pentru o ieșire cu prietenii. Este foarte stilat și confortabil și ușor de purtat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

cum sa asortezi un tricou oversized
Cum să îți stilizezi un tricou supradimensionat[Sursa foto: freepik]

4. Tricou oversized legat

Un tricou cu mâneci lungi poate fi o declarație de modă. Suflecați-l până la lungimea dorită pentru a crea acea atmosferă la modă.

Puteți lega capetele din față ale tricoului pentru un look crop top. Deși pare casual, este totuși elegant.

Cum să îți stilizezi un tricou supradimensionat[Sursa foto: freepik]

5. Tricou oversized cu o curea

Curelele sunt un accesoriu grozav pentru a purta peste tricouri care sunt prea mari. Ele sunt elegante și dau forma taliei tale. Fetele poartă adesea curele negre îndrăznețe peste tricourile mari. Optează pentru o centură mai lata dacă ai un corp slab.

Puteți alege chiar și nuanțe vibrante, cum ar fi roșu sau vișiniu. Această ținută poate fi purtată oricând.

tricou supradimensionat
Cum să îți stilizezi un tricou supradimensionat[Sursa foto: freepik]

6. Poartă-l ca rochie

Cea mai simplă modalitate de a arăta bine într-o zi în care nu ai timp sau energie să te îmbraci este să porți un tricou supradimensionat ca o cămașă. Este arătos, confortabil și casual.

În cazul în care doriți să arăți șic, puteți adăuga o curea de corset. Cizmele sau adidașii sunt potrivite.

Cum să îți stilizezi un tricou supradimensionat[Sursa foto: freepik]

7. Tricou supradimensionat cu pantaloni sport

Pantalonii sport și tricourile supradimensionate oferă un confort extraordinar. Această ținută este cea mai bună prietenă atunci când doriți să leneviți în haine largi. Cei mai potriviți candidați pentru această ținută sunt adidașii. Este chiar potrivit pentru antrenament în zilele reci.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

8. Tricou supradimensionat peste o rochie

Purtarea unui tricou oversized cu o rochie poate fi destul de avangardist. Întărește caracterul rochiei și o face mai interesantă. Pentru a obține o ținută glam, poți purta o jachetă de denim peste ea. Pentru a obține un plus de stil și textură, poți combina un tricou supradimensionat cu un maiou. Pe vreme mai rece, îl poți purta sub o jachetă de blugi, o cămașă de flanel sau un cardigan. Acestea ar fi perfecte pentru adepții platformelor.

tricou oversized
Cum să îți stilizezi un tricou supradimensionat[Sursa foto: freepik]

9. Tricou supradimensionat cu o jachetă de piele

Această ținută este atât elegantă, cât și simplă și casual. Este posibil ca acesta să fie aspectul pe care îl preferi în toamnă. După ce te îmbraci într-un tricou alb supradimensionat, cizme peste genunchi și o jachetă de piele, ești gata. Aceasta este ținuta ideală.

Cum să îți stilizezi un tricou supradimensionat[Sursa foto: freepik]

10. Tricou oversized cu fusta denim

Fustele din denim  și tricourile mari sunt atrăgătoare și la modă. Sunt confortabile și oferă o declarație de stil fără efort. Această ținută este perfectă pentru un brunch sau o petrecere. Pentru a o face să pară mai trendy, poartă o curea cu ținuta. Accesorii precum nuanțe vor fi interesante. Cizmele, adidașii sau pantofii cu platformă cu acestea vor arăta grozav. Balerinii sunt, totuși, o opțiune dacă doriți un aspect mai feminin.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cei mai potriviți pantaloni pentru minione. Ce te avantajează dacă ești mică de înălțime

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme într-un an? „Soțul mi-a zis că arăt ca o vacă! Nu cumva vreodată să spună că a plecat de la una grasă și proastă!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies