Cum să ȋţi găsești fericirea ȋn funcţie de zodie


Fericirea nu este atât de greu de găsit precum se spune. Este ȋn jurul nostru și, de cele mai multe ori, se află ȋn lucrurile mici.

Lăsaţi-vă duse de val, aveţi grijă cu cei din jur și acceptaţi ceea ce vi se ȋntâmplă. Ţineţi cont de sfaturile pentru zodia voastră și veţi ajunge la fericire mai repede decât credeţi!

Berbec

Gândirea negativă este marele obstacol ce stă ȋn calea fericirii voastre. Trăiţi clipa, lăsaţi-vă duse de val și nu vă mai preocupaţi de orice lucru minor. Priviţi viaţa cu alţi ochi și faceţi mai des ceea ce vă place. Nu mai lăsaţi să vă scape fericirea printre degete, deoarece aveţi tendinţa să rataţi micile bucurii zilnice. Ieșiţi mai des!

Vă sunt recomandate activităţi precum: mersul la cinema, la teatru, la concert, o nouă sesiune de shopping sau o revedere cu vechii prieteni.

Citeste si: Horoscop WEEKEND 1-3 martie 2019. Primul weekend de primăvară este SPECIAL şi înainte de Luna Nouă! Care e NOUTATEA pentru zodia ta

Citeste si: Horoscop Minerva martie 2019. Va fi o lună palpitantă care favorizează câteva zodii

Citeste si: Zodiile cele mai descurcărețe: ele scot bani și din piatră seacă

Taur

Asumaţi-vă greșelile și veţi simţi cum vi se ia o piatră de pe inimă. Voi ȋnsevă sunteţi sursa propriei  nefericiri. Ȋncercaţi să fiţi mai diplomate, mai ȋnţelegătoare și mai răbdătoare cu cei din jur,iar stările de tensiune vor dispărea. Răutatea nu este o trăsătură ce vă caracterizează, ȋnsă lipsa de răbdare, din păcate, da.

Pentru ca fericirea să ȋși facă loc ȋn viaţa voastră, scăpaţi de acest obicei nociv și asumaţi-vă acţunile!

Gemeni

Folosiţi-vă cele doua trăsături puternice, ambiţia și răbdarea, și veţi atinge fericirea garantat. Capacităţile voastre intelectuale nu sunt de neglijat și, tocmai de aceea, veţi reuși tot ce v-aţi propus.

Nu renunţaţi nicio clipă la ceea ce vă doriţi, indiferent de ce obstacole vă apar ȋn cale, și faceţi tot ce vă stă ȋn putinţă pentru a ajunge unde visaţi! Nu va fi ușor, bineȋnţeles, dar aveţi o putere și o voinţă de nedescris.

Dacă vă folosiţi atuurile zodiacale, succesul și fericirea nu se vor lăsa mult timp așteptate.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri