Cum să îţi amenajezi dormitorul pe stil Feng Shui şi să atragi iubire


În ciuda faptului că sunt vechi de sute de ani, regulile Feng Shui se bucură si în ziua de astăzi de popolaritate


In articol:

În ciuda faptului că sunt vechi de sute de ani, regulile Feng Shui se bucură si în ziua de astăzi de popolaritate, iar amenajarea locuinței după aceste principii aduce bunăstare și ne transformă casa într-un loc în care ne simțim mai bine.

Designul Feng Shui lucrează la nivel de subconștient și amenajarea pieselor de mobilier și a decorațiunilor, cât și a obiectelor care ne înconjoară are ca scop aducerea stării de bine. Când vine vorba de amenajarea unei locuințe respectând principiile Feng Shui, cuvântul cheie care dăinuie este armonia. Chinezii consideră că decorarea locuinței, dacă este realizată într-un mod corect, ne poate influenta în mai multe aspecte ale vieții, inclusiv aspecte care țin de cariera, bani, sănătate sau chiar viață amoroasă.

Cum sa iti amenajezi dormitorul pe stil Feng Shui si sa atragi iubire

Cum sa iti amenajezi dormitorul pe stil Feng Shui si sa atragi iubire

[Sursa foto: PixaBay]

Astfel, când vine vorba despre viața de cuplu, dormitorul este încăperea asupra căreia trebuie să iți concentrezi atenția cel mai mult. Iți prezentăm în cele ce urmează modalități concrete prin care poți realiza o amenajare, respectând principiile Feng Shui.

Construiește un spatiu disponibil pentru partenerul tău

Designul trebuie să fie unul aerisit și să fie concentrat în jurul patului.

Dormitorul trebuie să fie amenajat astfel încât să existe suficient spatiu pentru ambii parteneri. Chiar dacă momentan nu te afli într-o relație, patul tău trebuie să fie suficient de spațios astfel încât să încapă două persoane în el și inclusiv dressingul trebuie să fie suficient de încăpător cât pentru două persoane, în așteptarea persoanei dragi potrivite.

Decorează-ți dormitorul cu oglinzi mari

Atunci când iți alegi un apartament pentru achiziție, daca vrei să tii cont de regulile Feng Shui, evită selecția unui apartament unde dormitorul se află la capătul unui hol lung ori este în linie dreaptă cu ușa de la intrare, întrucât acest aspect poate aduce probleme în viațA de cuplu. Ca să alungi energiile negative, sfatul nostru este să agăți 2 oglinzi pe pereții din fata dormitorului, în diagonală una fata de cealaltă.

Selectează așternuturi viu colorate

Când vine vorba de lenjeriile de pat, daca esti adeptul nuanțelor neutre, este bine de știut că acestea sunt asociate cu o stare de bună dispoziție și relaxare dar, în același timp, nu contribuie la aprinderea pasiunii. Acest lucru poate fi schimbat cu niste cearceafuri roșii ori violet. Daca nuanțele de roșu și violet sunt prea puternice pentru tine, poți opta pentru câteva perne decorative iar efectul decorativ și de Feng Shui vă fi același.

Cum sa iti amenajezi dormitorul pe stil Feng Shui si sa atragi iubire

Cum sa iti amenajezi dormitorul pe stil Feng Shui si sa atragi iubire

[Sursa foto: PixaBay]

Amenajează-ți dormitorul după principiile simetriei

În designul Feng Shui simetria este un element important, la fel cum este și dublarea pieselor de mobilier. Cu titlu de exemplu, 2 noptiere care încadrează patul de o parte și de cealaltă sugerează ideea de pereche și iți pot îmbunătăți viața de cuplu.

Poziționează patul departe de ușă

Patul nu trebuie să se afle în linie dreaptă cu ușa de la intrarea în dormitor și nu trebuie amplasat nici sub fereastră. Locul ideal pentru acesta este, pe cât posibil, în diagonală cu ușa. Astfel, atunci când stai întinsă în pat, capul și picioarele ar trebui să aibă în față câte un perete.

Citeste si: Plantele in Feng Shui si beneficiile lor

Citeste si: 3 principii Feng Shui pe care sa le aplici in baia ta


Abonează-te pe

Citește și:

Cum cureţi energiile negative din obiectele tale

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

10 semne că partenerul te înșală!

„Ajunsesem de la 116 kg la 59.” Daniel Onoriu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a ieșit din comă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Bonă, grădiniță sau bunici?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri