Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!


Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Fiecare bărbat are anumite aspecte, ori trăsături de comportament care îi plac la o femeie, cât și care îi displac. Dar, unele dintre acestea, sunt comune și specifice zodiei din care face parte. Dacă ți-ai propus să cucerești un bărbat și vrei să iți ușurezi munca, aruncă o privire peste trăsăturile acestuia, specifice zodiei.


In articol:

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui! Fiecare bărbat are anumite aspecte, ori trăsături de comportament care

îi plac la o femeie, cât și care îi displac. Dar, unele dintre acestea, sunt comune și specifice zodiei din care face parte. Dacă ți-ai propus să cucerești un bărbat și vrei să iți ușurezi munca, aruncă o privire peste trăsăturile acestuia, specifice zodiei.

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!
Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Berbec

Berbecul adoră să muncească în a te cuceri. Trebuie să gândească despre tine ca o ființă inabordabilă, inaccesibilă, greu de descifrat.

Trebuie să vadă în tine o provocare. O joacă în care el trebuie să depună efort și, la final, să câștige.

Taur

Bărbatul taur este recunoscut pentru seriozitatea lui și pentru stabilitatea pe care o caută în viață. În tot ceea ce face, în carieră, dragoste și cu propria persoana, stabilitatea este ceea ce îl face să se simtă bine. Dacă vrei să îl cucerești, discută cu el despre planurile tale și fă-l să înțeleagă de faptul că are și el un loc bine asigurat în viitorul tău.

Gemeni 

Bărbatul din zodia Gemeni este renumit pentru spontaneitatea lui și, dacă vrei să îl cucerești, trebuie să ții pasul cu cerințele acestuia. Fie că vorbim de o escapadă la mare, un city break propus pe neașteptate, sau chiar o cină romantică anunțată cu o oră înainte, dacă vrei să îl păstrezi în viață ta, trebuie să fii pe aceeași lungime de undă cu el.

Rac  

Bărbatul din zodia Rac, deși poate că nu arată, este un om sensibil și sentimental. Dacă vrei să îl cucerești, trebuie să îl încurajezi să se deschidă emoțional față de tine și să îi arați că poți face față laturii sale emoționale.

Leu

Bărbatul Leu este recunoscut ca fiind una din cele mai puternice zodii. Adoră să fie lider, dar asta nu înseamnă că își dorește o femeie slabă lângă el.

Dacă vrei să îl faci să se simtă atras de tine, inițiază discuții cu el în care îi dai de înțeles că ești o femeie independentă.

Fecioară

Bărbatul din zodia Fecioara adoră să dețină controlul, este omul care ajută alți oameni și acest aspect îl face extrem de fericit. Dacă vrei să îl cucerești, povestește-i întâmplări în care și tu ai fost alături de alți oameni și ai ajutat. El va înțelege că se poate baza pe tine și că puteți forma o echipă solidă.

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 16 noiembrie 2020. Nativii zodiei Balanță scriu un nou capitol în romanul iubirii!

Balanță

Bărbatul din zodia Balanță are o personalitate extrem de fermecătoare și romantică. Nu se va implica total de la început și trebuie să muncești ca să îi încălzești inima. Arată-i latura ta spontană și creativă și înarmează-te cu răbdare. Va veni și iubirea, dar în timp.

Scorpion  

Bărbatul din zodia Scorpion este o personalitate foarte puternică, adoră să conducă în relație și sinceritatea lui doare. Se deschide greu față de o persoană și, dacă dorești să ajungi la intimitate emoțională cu el, trebuie să îi arați aceeași sinceritate.

Săgetător

Bărbatul din zodia Săgetător este o fire foarte independentă. Dacă iți dorești să cucerești un bărbat din aceasta zodie, trebuie să ai grijă să nu îl sufoci, să îi lași loc liber pentru activitățile sale și să îl aștepți cuminte să vină la tine.

Capricorn

Bărbatul din zodia Capricorn este renumit pentru principiile sale solide, de la care nu se abate. Dacă vrei să îl cucerești, trebuie să îl asiguri că aveți principii similare și să îi demonstrezi în timp că puteți construi o viață în doi solidă.

Vărsător

Bărbatul din zodia Vărsător este renumit pentru inteligența lui și, dacă vrei să îl cucerești, trebuie să îi menții mintea antrenată prin discuții inteligente. Va găsi acest aspect extrem de atrăgător la tine și va fi mândru în fața societății că are o iubită deșteaptă.

Pești

Bărbatul din zodia Pești este un romantic incurabil. Este atras de persoane sensibile, pasionale și tandre. Dacă vrei să îl cucerești, arată-i gesturi tandre și pline de afecțiune.   


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, luni 16 noiembrie 2020. Peștii încep o nouă viață

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism

De ce sunt atat de emotiva? Motive, cat si cum sa faci pace cu propriile emotii

23 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. O zodie primește o propunere de afacere sau sarcini noi la locul de muncă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri