Cum sa fierbi ouale fara sa crape! Iata care este secretul


Ti se intampla adesea ca ouale sa se sparga in momentul in care le fierbi? Ei bine, daca apelezi la aceste trucuri simple, ouale tale vor fi perfecte.

1. Lasa ouale sa se incalzeasca

Cu doua-trei ore inainte de a fierbe ouale, scoate-le din frigider si lasa-le sa se incalzeasca pana ajung la temperatura camerei.

2. Nu le pune in apa fierbinte

Multi fac gresala de a adauga ouale in apa fierbinte. Acest lucru va duce, inevitabil, la spargerea lor. Asaza ouale in oala in care urmeaza sa le fierbi, apoi acopera-le cu apa rece. Abia dupa ce ai acoperit ouale cu apa, pune oala pe aragaz si las-o sa fiarba.

3. Fierbe ouale 10 minute

Daca vrei sa obtii oua tari, fierbe-le timp de 10 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Nu fierbe ouale prea mult deoarece vor, fierte in exces, se vor crapa.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Colecția designerului Antonia Nae, prezentată la London Fashion Week! Românca vorbeşte despre întâlnirea cu Victoria Beckham!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri