Cum să cucerești un bărbat din zodia Pești. Nativii care se retrag în lumea lor


Bărbații din zodia Pești își doresc egalitate și o parteneră independentă. Ce altceva își mai doresc aceștia?


In articol:

Persoanele din zodia Pești, mai exact bărbații, au nenumărate calități. Acestea țin fie de bunătatea lor (generos, empatic), fie de modul lor de a fi (altruist, idealist, galant, emotiv, romantic) sau chiar de partea sa artistică (talent artistic, creativ).

Bineînțeles că poate avea și anumite defecte, ca oricare altă persoană. Acestea țin de lipsa de pragmatism pe care o pot avea, naivitatea, infidelitatea, nehotărârea, barierele pe care le au ridicate pentru a se proteja și anumite excese pe care le fac.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop 18 februarie 2022. O zodie va avea parte de o veste neașteptată.

Bărbatul pești, caracteristici generale

Horoscop zodia Pesti

Ce apreciază bărbatul pești la o femeie

Bărbatul din zodia Pești  preferă să aibă lângă el o femeie care să îi ofere libertatea și spațiul de care are nevoie, pentru a nu se simți sufocat.

Astfel poate deveni și o strategie pentru a-l face pe el să vină la tine.

Este genul de persoană care vrea să primească apreciere din partea persoanei de lângă el. Femeia ar trebui să-i ofere compasiunea și să-i aprecieze spiritul artistic pe care îl dobândește. Fiind una dintre cele mai romantice zodii, bărbații Pești își doresc același lucru din partea femei de lângă ei.

Totodată acesta dorește ca partenera lui să fie sinceră și unică.

Îi place să știe de la început ce îți dorești de la el și să te cunoască exact așa cum ești tu. Îl va face pe el să construiască o relație bazată de idealizarea iubirii.

horoscop azi

Citeste si: Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 februarie

Bărbatul pești în pat

Deși nu lasă să iasă la suprafață acest aspect, bărbatul Pești ascunde o latură foarte interesantă în ceea ce privește aspectul amoros. Contează foarte mult pentru acesta dacă se află cu o persoană pe care o iubește, atunci actul amoros va deveni o experiență atât spirituală, cât și romantică.

 

Când se îndrăgostește bărbatul pești

Bărbații din zodia Pești își doresc o relație care să îi facă să uite că restul lumii există. Este foarte important ca femeia de lângă el să îi respecte momentele de izolare, pentru că altfel ar putea să-l piardă de tot. Tocmai din acest motiv, înainte de toate, partenera lui de viață trebuie să îl înțeleagă și să îi accepte stilul de viață.

horoscop 2022 pesti

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop 15 februarie 2022. O zodie nu își poate recupera liniștea.

Ce îl atrage pe bărbatul pești

Acesta este foarte atras de o femeie care se unduiește atunci când pășește în fața lui, care dansează în bucătărie de dimineață și care are anumite gesturi tandre numai și numai cu el.

Este atras iremediabil de femeile care au un stil de viață unic, dar și de cele care sunt visătoare și la fel de artistice ca el sau cel puțin au anumite pasiuni în această direcție.

 

Cum cucerești un bărbat pești

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l dețină femeia care îl va atrage pe bărbatul din zodia Pești, este o viață independentă, fericită și plină de activitate. Le plac femeile puternice, pentru care cucerirea să devină o provocare.

Pasiunile lui contează

Bărbatul din zodia Pești își dorește lângă el o femeie care a aibă și o latură artistică pentru ca amândoi, împreună, să experimenteze tot felul de aventuri de care să se bucure în mod egal. Fii atentă la ce îi place și întreabă-l de interesele pe care le are.

Fii o persoană sinceră

Pentru el este foarte importantă sinceritatea, prin urmare, niciodată nu va accepta minciuna sau bârfa. Preferă mai degrabă să-i comunici adevărul în față, decât să te ascunzi și să te prefaci că nimic nu s-a întâmplat.

Fii o persoană creativă

Acesta va avea o relație de durată, doar dacă femeia de lângă el va deține această latură artistică pe care și el o are. Fă-l să se simtă confortabil  în preajma ta pentru a se putea deschide. Dacă acesta îți dedică o melodie sau îți scrie un bilețel, nu-l trata ca pe orice alt gest. Acesta este modul său de a se deschide.

horoscop zilnic kfetele

Citeste si: Semne că e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Horoscop 18 februarie 2022. O zodie va avea parte de o veste neașteptată

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

DESCOPERĂ: Horoscop 17 februarie 2022. O zodie avansează pe plan profesional

DESCOPERĂ: Horoscop 16 februarie 2022. O zodie se bucură de rezultate pozitive

DESCOPERĂ: Horoscop 15 februarie 2022. O zodie nu își poate recupera liniștea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri