Cum rezolvăm probleme din cuplu. „Este ceva care îmi stimulează simțurile”


Într-o relație în care se află două persoane care se iubesc, mereu vor apărea diferite probleme, care pot începe de la un lucru nesemnificativ. De cele mai multe ori, oamenii nu vor ști cum să reacționeze și vor prefera să lase conflictul neterminat, ceea ce va aduce la repulsie și stări de nervi constante.


In articol:

Dacă ți se întâmplă să ai probleme în relație și să nu știi cum să abordezi persoana pe care o iubești, ei bine, cel mai util lucru pe care îl poți face este să îți dai frâu liber sentimentelor și să spui tot ceea ce ai pe suflet în momentul respectiv.

Citeste si: Cum să alegi nuanța ideală de roșu pentru buzele tale. “Rujul niciodată nu-l voi aplica peste contur."

Cum rezolvăm probleme din cuplu

Cum rezolvăm probleme din cuplu

[Sursa foto: PixaBay]

Cum rezolvăm problemele din cuplu

Problemele din cuplu sunt inevitabile, dar cel mai important este ca momentul să poată fi depășit, iar relația să poată continua într-un mod sănătos. De foarte multe ori, oamenii țin pentru ei ceea ce simt și nu își dau frâu liber sentimentelor, iar asta este o greșeală foarte mare, întâlnită foarte des.

Din păcate, multe cupluri se destramă și aleg să meargă pe drumuri separate din cauza problemelor nerezolvate. O relație sănătoasă va avea ca factor principal comunicarea, deoarece ea va ține totul sub control și vă va ajuta să evoluați într-o direcție foarte bună.

În cadrul unei emisiuni TV, doctorul Cristian Andrei, a vorbit despre anumite probleme în cuplu și a spus că recomandarea lui este ca femeile să se mărite cu acela care nu dă cu piciorul în cățeluși.

,,Recomandarea mea este să te măriți cu acela care nu dă cu piciorul în cățeluși, deoarece se poate întâmpla ca și copilul tău să fie într-o situație similară”, a spus doctorul Cristian Andrei în cadrul unei emisiuni TV.

El a mai spus că majoritatea relațiilor din cuplu se bazează pe faimoasa lege a atracției, adică persoanele consideră că partenerul este pe placul lor din toate punctele de vedere.

,,Relațiile de cuplu se bazează pe faimoasa lege a atracției, adică este ceva care mi se potrivește, este ceva care îmi suscită interesul, este ceva care îmi stimulează simțurile, sau e vorba de un miros de sarmale în părul ei. Dacă nu, simțurile mele nu sunt chemate de ea, sunt chemate de o colegă care sigur nu vine cu sarmale în păr la serviciu”, a mai spus el.

Cum rezolvăm probleme din cuplu

Cum rezolvăm probleme din cuplu

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Metoda care îți face blugii să reziste mai mult. Trucul uimitor cu blugi la congelator

Ce a mai spus doctorul Cristian Andrei

Doctorul Cristian Andrei a este de părere că femeia trebuie să fie foarte conștientă că deși bărbatul simte, de cele mai multe ori nu spune tot ceea ce îl apasă.

,,Femeile trebuie să țină cont că bărbatul dacă nu spune, totuși simte. Chiar dacă pare el dintr-o singură bucată, el are înauntru căldură, dar nu știe să o exprime, că se vede pe el, uneori bărbatul este nervos, tocmai pentru că are o emoție frumoasă. Majoritatea nervozități lor bărbaților sunt în situații delicate și fine, nu în cele grobiene cum cred femeile, adică practic, dacă un bărbat nu știe să îi spună femeii te iubesc, nu înseamnă că este necioplit, înseamnă că este prea mult și el nu știe ce să facă cu asta, este enorm de mult emoția respectivă pentru el și atunci îi vine să fugă și să plece. E faimoasă problema femeilor cu bărbații care fug de acasă. În cazul nostru, bineînțeles, dacă ea nu îl simte pe acest bărbat simțurile lui identifică”, a mai spus doctorul.

Cum rezolvăm probleme din cuplu

Cum rezolvăm probleme din cuplu

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Trucul impresionant cu staniol pentru a depozita făina, mălaiul și orezul. Metoda care ușurează munca gospodinelor

 


Abonează-te pe

Citește și:

Leacuri bătrânești pentru vărsat de vânt

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum să îți usuci corect părul. ,,O să capete mai mult volum”

Cum să alegi nuanța ideală de roșu pentru buzele tale. “Rujul niciodată nu-l voi aplica peste contur."


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri