Radu Vâlcan povestește cum pregătește gulașul de vită.
Radu Vâlcan se bucură de o carieră de succes pe micile ecrane, ca prezentator, iar soțul Adelei Popescu este îndrăgit pentru ceea ce face. Este activ și pe rețelele de socializare, acolo unde arată ce face atunci când nu este plecat în vreun loc exotic cu filmările sau când lipsește de pe micile ecrane. Este implicat și în viața de familie, iar alături de Adela Popescu formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din show-biz. Se bucură și de timp petrecut cu soția lui, postând adesea cum arată vacanțele lor, dar și cum au fost până acum cele în care au fost cu copiii. Iubește să facă drumeții, îi place să încerce noi mâncăruri, iar acesta nu se dă în lături nici din a petrece timp în bucătărie, ceea ce înseamnă că este un real ajutor atunci când Adela este ocupată.
Cum pregătește Radu Vâlcan gulașul de vită?
De această dată, pe rețelele de socializare, Radu Vâlcan a postat un videoclip de la țară, acolo unde se află de câteva zile. După ce a fost plecat cu filmările într-un loc exotic, acum se conectează și mai mult cu ceea ce înseamnă originile, iar stând jos, pe iarbă, a povestit că în spatele lui se află
Ingrediente:
- Ceapă
- Cartofi
- Morcovi
- Ardei
- Untură de porc
- Carne de vită
„Pentru că am venit la țară de ceva timp, îmi era dor de ceva spectaculos, ceva exotic, ceva cu care noi eram obișnuiți, de altfel. Fructe de mare, creveți, chestii mai sofisticate, așa că am ales să fac pentru toată familia un gulaș unguresc de vită. Pentru asta avem nevoie de ceapă, cartofi pe care îi vom pune mai târziu, morcovi, untură de porc, să nu folosim ulei. Este mai sănătos cu untură de porc. Ardei, totul tăiat cubulețe, carne de vită. Poftă bună!”, a povestit Radu Vâlcan.