Laura Cosoi a explicat, pas cu pas, cum pregătește oasele de vită la cuptor.
Cunoscuta actriță, Laura Cosoi, este o inspirație pentru toate femeile care o urmăresc, datorită faptului că are o carieră de succes și o familie frumoasă de care se bucură, alături de cei patru copii ai săi. Viața de mamă vine întotdeauna și cu anumite provocări, însă actrița a fost cea care nu a dat niciodată înapoi de la toate lucrurile pe care le-a întâlnit și a reușit, cu fiecare pas, să fie mai aproape de tot ce și-a propus, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.
Cum pregătește Laura Cosoi oasele de vită la cuptor?
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citește și: Laura Cosoi a pregătit o rețetă nouă de budincă. Care să fie ingredientul secret? "Atenție! Dă dependență!"
Atunci când are nevoie de câteva momente de relaxare, Laura Cosoi merge în bucătărie, acolo unde pregătește preparate delicioase, sănătoase, cu numeroase beneficii pentru corp. De această dată, actrița a dezvăluit o rețetă simplă și delicioasă pentru oasele de vită gătite la cuptor, cu sare și piper, și a dezvăluit, pas cu pas, ingredientele de care are nevoie, dar și în cât timp preparatul este gata.
"Iată rețeta simplă și delicioasă pentru oase de vită la cuptor cu sare și piper:Ingrediente:
- 4-6 bucăți de oase de vită (preferabil cu cât mai multă măduvă)
- Sare grunjoasă (de mare sau kosher)
- Piper proaspăt măcinat
- Opțional: rozmarin, cimbru sau usturoi pentru un plus de aromă
Mod de preparare: Preîncălzește cuptorul la 200 de grade (funcția statică sau cu ventilație, dacă ai).
- Așază oasele de vită într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Presară sare grunjoasă și piper proaspăt măcinat pe fiecare bucată, asigurându-te că sunt bine condimentate.
- Dacă dorești, poți adăuga ierburi aromatice sau usturoi zdrobit pentru un plus de savoare.
- Pune tava în cuptorul preîncălzit și coace timp de 20-25 de minute, până când măduva devine moale și începe să se topească ușor.
- Dacă vrei o crustă mai rumenă, poți folosi funcția grill în ultimele 3-5 minute.
- Scoate tava din cuptor și lasă oasele să se odihnească 2-3 minute.
- Se servesc fierbinți, cu pâine prăjită, salată verde sau mujdei de usturoi.", a povestit Laura Cosoi.