Cum pregătește Cornelia Rednic pâinea cu mălai și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat. „Compoziția trebuie să fie precum o smântana lichidă.”

Cum pregătește Cornelia Rednic pâinea cu mălai și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat. „Compoziția trebuie să fie precum o smântana lichidă.”
Cum pregătește Cornelia Rednic pâinea cu mălai și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat. „Compoziția trebuie să fie precum o smântana lichidă.”

Vedeta a dezvăluit cum pregătește pâinea cu mălai și care sunt ingredientele de care are nevoie.

Cornelia Rednic reușește de fiecare dată să împartă veselie și voie bună atunci când este pe scenă alături de soțul ei, iar pe lângă muzica populară și costumul tradițional, aceasta mai are și o altă pasiune, bucătăria. Atunci când nu este în fața camerelor de filmat sau la evenimente, aceasta poate fi găsită pe rețelele de socializare, acolo unde arată cât timp petrece în bucătărie pentru a realiza mâncăruri delicioase și dezvăluie mici secrete pentru toți cei care vor să le pregătească și ei.

De la mâncăruri tradiționale, la deserturi sau chiar pâine, aceasta filmează de fiecare dată procesul și explică în detaliu cum ajunge la rezultatul final.

Ingrediente:

  • 1 kg mălai
  • 5- 6 linguri făina albă
  • 3 ouă
  • 2 prafuri de copt
  • Sare 1 linguriță
  •  zahăr
  • 1 l lapte
  • (200 g chefir) la alegere 

Cum pregătește Cornelia Rednic pâinea cu mălai

Citește și: Cum a reușit să slăbească într-un timp foarte scurt Cornelia Rednic în perioada anului 1998? Artista a clarificat toate zvonurile! "Am slăbit 33 de kilograme!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cum arată sărbătorile de iarnă în familia Corneliei Rednic și ce tradiții există în zona din care provine. “E păcat să ai porțile închise de sărbători.”

Artista a postat în mediul online de mai multe ori până acum pâinea pe care a realizat-o și a primit numeroase întrebări despre modul de preparare. Artista a explicat ce ingrediente folosește, cum trebuie să arate consistența de la final, dar și cât are nevoie aceasta să stea la cuptor. Mălaiul trebuie să conțină mai mult lichid pentru a se coace, astfel, cantitatea de chefir folosită este în funcție de făină.

La final, pâinea iese aurie și frumoasă, perfectă pentru a fi servită în orice moment al zilei.  „Se amestecă toate ingredientele. Compoziția trebuie să fie precum o smântână lichidă. Se împarte în două tăvi de cozonac unse bine cu ulei și se dă la cuptor la 200 de grade pentru o oră.  Nu pot să vă dau o cantitate exactă la chefir, pentru că nu știu cum se comporta făina albă în toată această compoziție.
Ideea este că la final, înainte să introduceți la cuptor, trebuie să fie de consistența a unei smântâni care curge, nu groasă. Mălaiul are nevoie de lichid, pentru că atunci când se coace, să absoarbă lichidul și să iasă frumoasă pâinea.”,
a povestit Cornelia Rednic.

Cornelia Rednic
Cornelia Rednic[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cornelia Rednic și-a tăiat singură părul cu forfecuța de la unghii! Ce a determinat-o pe artistă să recurgă la acest gest? „Aveam păr frumos, cu bucle și nu voia să mă tundă.”

Imaginile cu Daciana Sârbu de nerecunoscut! Cum arăta înainte să îl cunoască pe Victor Ponta

Liviu Guță îi dă replica lui Culiță Sterp. Ce l-a deranjat la declarațiile făcute de colegul său de breaslă: „Nu mi se pare corect”

Nimeni nu se aștepta la asta! O concurentă de la „Bravo, ai stil” s-a despărțit de tatăl copiilor ei după o nuntă ca-n filme

Și-a pus sau nu Violeta Bănică acid în buze: „În familia mea...”

Daniel pune tunurile pe Laura! „Ai niște aere de model...”. Aflați ce cuvinte i-a adresat concurentul în ediția din „Casa iubirii” de vineri, 7 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ea e tânăra care s-a scufundat cu mașina în Olt. Mihaela avea 23 de ani și venise în vacanță la rude


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies