Cum iti pregatesti tenul pentru sezonul rece

Cum iti pregatesti tenul pentru sezonul rece
Cum iti pregatesti tenul pentru sezonul rece

Invata cum sa-ti pregatesti tenul pentru sezonul rece. Prevenirea iritatiilor si a petelor rosii se poate face prin adaptarea rutinei de ingrijire a pielii la vremea de afara. Foloseste produse care iti protejeaza tenul impotriva vantului si a frigului.

Foloseste creme de dus hidratante

Gelurile cu arome speciale sunt extrem de indragite. Insa, inainte de toate trebuie sa te gandesti la nevoile pielii tale. O solutie simpla ca sa-ti pregatesti tenul pentru anotimpul friguros este sa pui deoparte gelurile si sa folosesti creme de dus cu particule hranitoare care iti protejeaza si hidrateaza pielea.

Tenul uscat poate fi semnul unei rutine de ingrijire nepotrivite.

Nu este suficient sa faci o baie rapida in fiecare dimineata sau seara. Este la fel de important sa folosesti o lotiune de corp care combate deshidratarea pileii.

Consuma ceai alb

In anotimpul rece ne este mult mai greu sa consumam cantitatea necesara de apa pentru un organism hidratat si sanatos. Insa, expertii ne ofera o solutie ca sa-ti pregatesti tenul pentru zilele cu temperaturi joase.


Bea cel putin 2-3 pahare de ceai alb pe zi. Potrivit cercetarilor stiintifice, ceaiul alb contine minerale si nutrienti care ajuta la producerea colagenului si cresc elasticitatea pielii. Cauta produse bio in magazinele de specialitate.

Exfolieaza tenul

Exfolierea este esentiala pentru o piele sanatoasa si radianta. Insa, trebuie sa ai mare grija la alegerea produselor folosite pentru aceasta procedura. Evita ‚scrub’-urile prea dure care pot scade rezistenta tenului tau.
In aceasta perioada, ca sa-ti pregatesti tenul pentru iarna, opteaza pentru formule mai fine care ajuta la eliminarea eficienta a celulelor moarte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa: beautyandmakeuplove.com



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies