Cum îți faci manichiura perfectă. Iată trucurile care îți fac viața mai ușoară


Cum îți faci manichiura perfectă. Iată trucurile care îți fac viața mai ușoară

Manichiura este cartea de vizită a oricărei femei. Toate ne dorim să avem unghii perfecte, fără să fim nevoite să mergem la salon. Iată ce să faci ca să ai mereu o manichiură impecabiă.


In articol:

Unghiile îngrijite au fost și vor fi întotdeauna la modă. Indiferent că preferați manichiura clasică, cea cu gel sau cea semipermanentă, este obligatoriu ca unghiile dumneavoastră să arate mereu perfect. Pentru asta, trebuie să urmați câțiva pași, care o să vă facă unghiile sănătoase și frumoase. 

Reguli pentru o manichiură perfectă

Orice femeie știe cât de importantă este o manichiură impecabilă. Este adevărat că putem merge la salon și astfel putem obține unghii perfecte de fiecare dată, dar cu siguranță în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus, sunt multe persoane care preferă să-și facă manichiura acasă. 

Acest lucru nu trebuie să vă îngrijoreze. Puteți avea unghii la fel de frumoase ca cele făcute de o manichiuristă profesionistă. Trebuie doar să respectați câteva reguli, pentru a nu avea probleme.

În primul rând, aveți grijă atunci când vă piliți unghiile. 

De cele mai multe ori, avem tendința de a folosi pila în ambele sensuri, stânga-dreapta. Deși pare mai comod și la prima vedere nu ar avea cum să fie greșit, lucrurile nu stau deloc așa. În momentul în care folosiți pila în ambele direcții, riscați ca unghia să devină fragilă și să se rupă mai ușor. 

Cel mai bine este să vă piliți unghiile într-un singur sens.

La început o să vi se pară mai greu, dar cu timpul vă veți obișnui. A doua greșeală pe care multe femei o fac este aceea de a-și înmuia unghiile în apă, înainte de a se apuca să-și facă manichiura. 

Dacă și dumneavoastră obișnuiți să faceți acest lucru, ar trebui să vă gândiți de două ori. Atunci când unghia stă în apă se înmoaie. Chiar dacă e mult mai ușor să vă curățați cuticulele atunci când sunt umede, există riscul să vă tăiați, iar când pielea se va usca, aspectul nu va fi neapărat cel pe care îl

voiați. 

Cuticulele reprezintă un alt aspect important al unei manichiuri perfecte. Acestea pot fi tăiate, dar cu grijă, sau le puteți împinge ușor cu un bețișor special pentru acest procedeu. 

Cum se aplică oja pe unghii

După ce v-ați curățat unghiile și le-ați pilit, puteți trece la pasul următor și anume aplicarea ojei. Și aici trebuie să respectați câteva reguli, dacă vreți ca manichiura să fie perfectă. În primul rând, ștergeți foarte bine oja pe care ați avut-o înainte, dacă este cazul. 

Aveți însă grijă să nu apăsați foarte tare pe unghie atunci când folosiți acetona. Vă puteți rupe vârful unghiei dacă faceți acest lucru. Atunci când aplicați oja care vă place, fixați-vă foarte bine cotul, în așa fel încât mâna să nu vă tremure. 

Nu folosiți niciodată prea multă ojă, pentru că aspectul va fi unul total neîngrijit, iar unghia va fi foarte groasă. În plus, surplusul de ojă va curge pe părțile laterale. După ce ați aplicat oja, aveți răbdare să se usuce așa cum trebuie. După primul strat de ojă, așteptați 2-3 minute, înainte de a-l aplica pe următorul. 

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este hidratarea mâinilor și a unghiilor. Folosiți o cremă grasă, iar pentru cuticule aplicați un ulei special. 


Abonează-te pe

Citește și:

Zanni a criticat-o dur pe Elena Marin! "Elena, iar ai jucat-o la “fentă” şi ai călcat strâmb!

Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum!

Două feluri de rețete de biscuiți de casă: crocanți sau pufoși

Horoscop zilnic luni, 8 martie 2021! Află ce zodie este invitată la o cină romantică de Ziua Femeii!

Horoscop 7 martie 2021! Află ce zodie începe o nouă relație de cuplu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețetă de pâine neagră pe care o poți face rapid și ușor acasă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri