Cum iți dai seama că te înşală!


Infidelitatea apare din motive foarte variate, atât externe, cât și interne


In articol:

Infidelitatea este un subiect extrem de dureros. Sa fi investit totul in cineva si acel cineva sa nu iti intoarca efortul, sa vina la tine doar partial si sa isi directioneze atentia si catre alte femei, in loc sa iti dea tie totul. Infidelitatea este ceva de neiertat. Infidelitatea apare din motive foarte variate, atât externe, cât și interne. Uneori se întâmplă din neajunsurile relației, uneori se întâmplă pentru că pur și simplu acesta este caracterul lui.

De-a lungul anilor oamenii se schimbă, inclusiv valorile de viață ale acestora și pot apărea chiar și crize emoționale. Dacă apar situații de infidelitate de genul unei aventuri sporadice, acestea pot trece neobservate. Ce se întâmplă însă atunci când partenerul tău de viață construiește o relație de lunga durată cu o a treia persoană. Desi nu știi încă acest lucru, îl poți simți din schimbarea comportamentului lui față de tine.
Iată care sunt semnele ce te pot face să înțelegi că te inseală:

Cum iți dai seama că te inseala!

Cum iți dai seama că te inseala!

[Sursa foto: PixaBay]

Partenerul infidel începe să ceară mai mult timp pentru el

Dintr-o dată partenerul tău simte nevoia de mai multă intimitate și începe să ceară timp individual, pe care să îl petreacă în afara relației. Deja îi observi un comportament ciudat, în mod special când stă pe telefon, fiind mai retras față de tine.

De asemenea, jobul îi devine brusc mai încărcat și trebuie să petreacă mai mult timp la muncă.

Partenerul infidel devine mai interesat de aspectul său fizic decât o făcea înainte

Ți se pare ciudat felul în care devine mai atent la hainele pe care le îmbracă, dintr-o dată își face abonament la sală, este mult mai atent la aspectul corpului său și pare că vrea să devină o variantă îmbunătățită a sa.

Prietenii lui îi țin partea

Tu simți că ceva este în neregulă, dar nu prea reușești să iți dai seama ce anume. Întâlnirile cu gașca parcă nu mai sunt ce au fost și, de fiecare dată când partenerul infidel iți spune că este într-un loc anume, întotdeauna se găsește un prieten care să îi confirme povestea.

Primești cadouri de la partenerul infidel, din senin

Acest comportament apare în două situații. Ori nu vrea să te piardă și caută modalități de a te ține antrenată în continuare în relație, ori are sentimente de vinovăție cu privire la ceea ce iți face. Sentimentul de vină naște aproape mereu un comportament compensator.

Partenerul infidel nu te mai apreciază

Acest comportament apare atunci când nu te mai iubește și nici nu își mai dorește să continue relația cu tine. O luați încet dar sigur pe o pantă a înjosirii, în care în fiecare zi are ceva de reproșat la adresa ta. Se retrage din relație încet dar sigur și investește tot mai mult în noua relație.       

Citeste si: Ce anume sa nu treci cu vederea intr-o relatie

Citeste si: De ce unele femei sunt mereu respinse de barbati


Abonează-te pe

Citește și:

La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu! Instanța a decis: „În cea mai sensibilă perioadă din viața mea”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

3 ținute de vară pentru birou. Îndrăznește și pentru ținute colorate și extravagante

Cristian Comănici și Ștefania de la Casa iubirii, cel mai nou cuplu din showbiz?: „Nu aș vrea să îmi rănească inimioara”

Medicul Tudor Ciuhodaru ne atenționează cu privire la înțepăturile de țânțari


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri