Cum îți dai seama că partenerul tău te trădează. Semne evidente că te înșală


Nimic nu poate fi mai dureros într-o relație decât să știi că partenerul tău nu mai are sentimente pentru tine. De regulă, începi să te îndoiești cu privire la fidelitatea partenerului si simți că ceva s-a schimbat în relația voastră.


In articol:

Instinctul îți spune că partenerul te înșală, iar dintr-o dată începi să te întrebi unde își petrece timpul, cu cine vorbește și de ce nu îți mai acordă atenția de care ai nevoie. Pentru a scăpa de aceste îndoieli, psihologii au dezvăluit care sunt semnele ce îți confirmă suspiciunea. Iată care sunt acestea:

Este foarte atent cu telefonul

Protejarea telefonului este poate unul dintre cele mai întâlnite semne că te înșală. Își petrece mai tot timpul pe rețelele de socializare. Și observi că partenerul are tendința de a-și ascunde telefonul sau chiar de a-și schimba parolele. 

„Oamenii care au secrete își schimbă frecvent parolele și devin agitați când își lasă telefonul jos. S-ar putea să îi vezi că își schimbă și notificările, astfel încât să nu observi ce îi apare pe ecran, când conduce sau în alt moment când ești aproape de el, mărturisește Ashera DeRosa, terapeut.

cupluri cu probleme

Cupluri cu probleme

[Sursa foto: Freepik]

Este mult mai solitar cu “ prietenii”

Dorința de a fi din ce în ce mai empatic cu ceilalți, poate ridica un semn de întrebare. Pleacă frecvent de acasă, pentru "a-și ajuta prietenul", este un obicei care demonstrează infidelitatea

Petreceți mai puțin timp împreună

Își caută mereu scuze și renunță la planurile pe care le-ați făcut. Atunci trebuie să începi să fi mai precaut. Este posibil să nu se mai simtă bine în compania ta.

Și încet își gestionează timpul fără să mai țină cont de părerea ta. Poate chiar se simte vinovat și încearcă să evite orice contact cu tine.

Pretinde că tu ești cea care îl înșală

În mod frecvent, persoana care înșală își acuză partenerul de infidelitate. Acesta este unul dintre cele mai întâlnite semne ale abuzului. El va încerca să arunce vina asupra ta, doar pentru a-ți distrage atenția de la acțiunile lui.

„Pentru narcisiști, aceasta este atât o formă de protecție, cât și o modalitate de a distrage atenția. Partenerul care nu înșală consumă multă energie, concentrându-se să se apere și să îl convingă pe celălalt că nu îl trădează", a spus Alena Scigliano, psihoterapeut.

cupluri cu probleme

Cupluri cu probleme

[Sursa foto: Freepik]

Este mult prea preocupat de aspectul exterior

O schimbare în stilul de viață clar ridică un semn de întrebare. A devenit mult prea obsedat de felul cum se îmbracă sau cum îi stă părul. Ține să se mențină într-o formă fizică foarte bună. Este evident că toate aceste schimbări se datorează poate chiar unei persoane noi apărute în viața lui.


Abonează-te pe

Citește și:

”Sunt superstițioasă” Nicole Cherry, noi declarații despre nuntă

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

„Trăim într-o lume nebună” Nea Marin, prima reacție despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte

„A fost o revelație” Ce a declarat Anghel Damian despre Theo Rose, actuala lui iubită

Care sunt prețurile în stațiunea Mamaia. Cât plătesc turiștii pentru un șezlong și pentru mâncare


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri