Cum îți dai seama că fostul partener nu își dorește să se întoarcă la tine

sfaturi despartire

Sfaturi dspărțire

Află din acest articol care sunt semnele că fostul tău partener nu se va mai întoarce la tine niciodată.

 

Orice despărțire este dureroasă, indiferent de cât de longevivă sau strânsă a fost relația. Există multe persoane care își doresc ca fostul partener să se întoarcă, deși uneori o astfel de situație nu ar fi una pozitivă. În astfel de momente, este ideal să știi cum sa reacționezi și să înțelegi semnalele transmise de cealaltă persoane. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt semnele că fostul partener nu își mai dorește să aibă vreo legătură cu tine.

1. Nu îți mai răspunde

Citește și: Cum să reduci gândirea excesivă în relații: Top 10 sfaturi practice pentru o perspectivă mai sănătoasă

sfaturi fostul iubit
sfaturi fostul iubit[Sursa foto: freepik]

Citește și: 9 lucruri pe care toate cuplurile ar trebui să le facă o dată pe an. Activități de cuplu menite să vă consolideze relația

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Există multe cazuri în care femeile tot încearcă să dea de fostul partener, chiar dacă relația s-a încheiat. Indiferent de ceea ce vrei să îi comunici, s-ar putea ca acesta să nu îți răspundă nici la mesaje, nici la apeluri. În cazul în care situația s-a tot repetat, este un semn clar că fostul partener vrea să încheie orice conexiune cu tine și ar fi bine să îi respecți decizia și să nu insiști.

Insistența este deranjantă și te va face să te pui într-o lumină proastă.

2. Nu te mai urmărește pe rețelele de socializare

Chiar și comportamentul din mediul online spune multe despre sentimentele unei persoane. În momentul în care observi că fostul partener nu te mai urmărește pe rețelele de socializare și nu mai sunteți prieteni, acesta este un semn că nu vrea să mai aibă vreo legătură cu tine.

De asemenea, el încearcă să nu își mai aducă aminte de tine. Fie că te-a blocat sau doar te-a scos de la prieteni, mesajul indirect pe care vrea să ți-l transmită este acela că nu vrea să se mai întoarcă la tine.

3. A început să iasă la întâlniri

Fie că ai auzit de la prieteni sau chiar l-ai văzut ieșind cu alte persoane la întâlniri, acesta este un semn că probabil nu mai vrea să reia relația cu tine.

El încearcă să te uite și să își continue viața, fiind în căutare de noi partenere. Acest semn este cel mai evident că nu se va întoarce la tine și este bine să încerci și tu să îl uiți și să ieși cu alte persoane.

4. Ți-a returnat lucrurile

relatie
relație[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

Fiecare poveste de iubire are amintiri frumoase, fie că este vorba de momente frumoase sau chiar de lucruri și obiecte. În momentul în care partenerii își returnează unele lucruri este unul dintre cele mai dureroase momente dintr-o despărțire. În cazul în care aveai lucruri la el acasă sau pur și simplu îți înapoiază diverse obiecte ce au legătură cu relația voastră, trebuie să îți dai seama că nu mai vrea să continue relația pe care o aveți.

În acel moment, el vrea să închidă paginile poveștii voastre și trebuie să îi respecți decizia.

5. Nu ați mai vorbit de mai mult de jumătate de an

Tăcerea spune foarte multe despre relația dintre două persoane. Cu cât trece mai mult timp de când nu ați vorbit, cu atât șansele să vă împăcați sunt mai mici. Dacă el își dorea să se întoarcă la tine, era evident că te-ar fi contactat. Așadar, dacă nu și-a dorit în tot acest timp să vorbiți, este clar de înțeles că nu își dorește să mai faci parte din viața lui.

6. El a luat decizia despărțirii

semne ca nu se mai intoarce
Semne că nu se mai întoarce[Sursa foto: freepik]

De cele mai multe ori, persoana care inițiază despărțirea este cea care suferă mai puțin după această decizie. În cazul în care el a hotărât faptul că vrea să rupă relația cu tine, este puțin probabil să își dorească să vă împăcați. Așadar, acesta poate fi un alt semn că nu vrea să se reîntoarcă.Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Răspunde calm: 8 Strategii pentru a trata un partener furios

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies