Cum îl faci să regrete că te-a pierdut, în funcție de zodia lui


Te-a părăsit și suferi urmare a despărțirii? Te gândești că poate nu meritai ceea ce s-a întâmplat?


In articol:

Cum îl faci să regrete că te-a pierdut, în funcție de zodia lui! Te-a părăsit și suferi urmare a despărțirii? Te gândești că poate nu meritai ceea ce

s-a întâmplat? Vrei să îl faci să iți simtă lipsa? Avem pentru tine câteva trucuri să îl faci să își regrete propria decizie, în funcție de zodia din care face parte.

Berbec  

Dacă fostul tău partener este din zodia Berbec, cel mai bun lucru pe care poți să îl faci este să iți arați independența față de el și zero emoții. Berbecul adoră să domine într-o relație și, dacă vede în tine că treci foarte ușor peste despărțire, vă trăi cu sentimentul că tu nu ai fost dominată de el și va regreta.

S-ar putea chiar să își dorească să te cucerească din nou. Nu te lăsa ușor.

Taur

Un bărbat din zodia Taur este destul de materialist. Într-o relație, el este cel care asigură confortul casei și preferă să fie principala sursă de venit. Dacă vrei să îl faci să regrete despărțirea de tine, concentrează-te pe carieră și depășește-l. Se va uita la tine cu tristețe apoi, că te-a pierdut.

Gemeni 

Un nativ din zodia Gemeni adoră discuțiile lungi și interesante. Este principalul drive dintr-o relație pentru el. Vrei să îl faci să regrete că te-a pierdut? Participă la tot felul de evenimente culturale și postează-ți ieșirile pe rețelele de socializare, că să vadă și el.

Rac

Racul este plin de compasiune. Cel mai probabil despărțirea dintre voi doi s-a produs fără că el să își fi dorit să te rănească. Dacă vrei să îl faci să regrete, arată-i cât de mult suferi.

Leu 

Dacă vrei să faci un Leu să regrete că te-a pierdut, trebuie să joci strategic. Ascunde-ți bine emoțiile tale reale și play cool. Continuă să îl complimentezi, arată-i prietenie și lasă-l să devină confuz, neintelegand cum de te porți așa frumos cu el, fără să iți pese. Îi va păsa lui.

Cum îl faci să regrete că te-a pierdut

Cum îl faci să regrete că te-a pierdut

[Sursa foto: PixaBay]

Balanță 

Nativii din zodia Balanță sunt persoane pline de afecțiune și așteaptă același lucru de la partenerul lor. Dacă vrei să îl faci să regrete că te-a pierdut, găsește modalități subtile de a-i trezi lui amintiri frumoase cu voi doi. Emoțiile îl vor copleși.

Scorpion

La fel ca și în cazul Berbecului, Scorpionul adoră să dețină controlul. Arată-i că ești complet scăpată de sub controlul lui și că decizia lui de a vă despărți nu iți domină viața și va regreta amarnic.

Săgetător

Săgetătorul este o persoană destul de logică și strategică în natura sa. Dacă a decis o despărțire, șansele ca el să își regrete decizia sunt mici. Cel mai sănătos lucru pe care poți să îl faci este să accepți această schimbare în viața ta și să tranzitezi către o prietenie cu el. Până la urmă, e păcat de anii pe care i-ați petrecut împreună.

Capricorn

Dacă fostul tău este un nativ din zodia Capricorn și vrei să îl faci să regrete că te-a părăsit, nu duce în noroi trecutul vostru. Păstrează-ți diplomația, rămăi o doamnă în societate, mai ales printre prietenii comuni și s-ar putea să se întoarcă la tine.

Vărsător

Dacă fostul tău este un nativ din zodia Vărsător, sub nicio formă nu trebuie să îi arați o față tristă sau să te rogi de el să mai acorde o șansă relației. Acceptă cu simplitate dorința lui de despărțire și el o va lua razna. Va trăi cu impresia că a fost singur tot acest timp în relație. 

Pești

Dacă fostul tău este un nativ din zodia Pești, cel mai probabil regretă din plin despărțirea, acesta fiind un sentimentalist incurabil. Sentimentul de regret există deja și, daca iți pasă de el, ai putea să îi arați puțin sprijin. 

Citește și: Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„E o săptămână foarte dificilă pentru mine.” Cum și-a surprins Flick soția, la începutul săptămânii

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri