Cum este viața din America pentru Irina Columbeanu. Ce calități a moștenit aceasta de la tatăl ei. „Este foarte inteligent.”

Cum este viața din America pentru Irina Columbeanu. Ce calități a moștenit aceasta de la tatăl ei. „Este foarte inteligent.”
Cum este viața din America pentru Irina Columbeanu. Ce calități a moștenit aceasta de la tatăl ei. „Este foarte inteligent.”

Irina Columbeanu a dezvăluit cum este viața ei în America.

Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză de zile mari, după ce Irina, fiica lui, mutată în America împreună cu mama sa, Monica Gabor, a venit în țară să îl viziteze la azil. Aceasta a fost extrem de emoționat că va petrece timp alături de fiica lui, așa că a pornit să o aștepte la aeroport.

În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru WOWnews, acesta a menționat că este foarte bucuros și că îi mulțumește nașului său pentru că a fost posibilă această revedere.

Fiica lui a fost condusă la aeroport tot de el, acum șase ani, când aceasta a plecat în America alături de mama sa. Ea va petrece o săptămână prin țară, dar va sta și câteva zile în București. 

"Sunt un pic emoționat, dar încerc să trec peste acest moment. Sunt foarte bucuros și îi mulțumesc domnului Cassian, dar și nașului meu, Matei Miko, pentru faptul că ne oferă amândurora această posibilitate, de a fi din nou împreună.

Sper să apară și Monica.", a mărturisit Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Cum este viața Irinei Columbeanu în America și ce a învățat aceasta de la tatăl ei

Citește și: Irinel Columbeanu, vizitat la azil de fiica sa, Irinuca. Cum a așteptat-o fostul om de afaceri? „Sunt un pic emoționat.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Irina Columbeanu[Sursa foto: WOWbiz]

Citește și: Imagini de colecție! Irinel Columbeanu și fiica sa, din nou împreună! Irinuca s-a întors în România, după 6 ani petrecuți în SUA. Cum a așteptat-o fostul milionar pe fiica sa la aeroport?

Tot în cadrul interviului pentru WOWnews, aceasta a fost întrebată cum este viața în America și a ținut să spună că este de vis, acolo unde merge la școală, lucrează, învață și este recunoscătoare că locuiește acolo.

Cât despre lecțiile de la tatăl ei, aceasta spune că  a luat iubirea de a ști de fiecare dată lucruri noi, deoarece el este foarte inteligent și i-a sugerat să nu se oprească niciodată din a acumula experiențe noi și a învăța. 

„Este de vis (nr. viața ei în America). Sunt foarte recunoscătoare că locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez, învăț. O calitate pe care am moștenit-o de la el ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că tatăl meu este foarte inteligent și mereu învață lucruri noi și asta am învățat și eu, să

nu mă opresc din a învăța.”, a spus Irina Columbeanu.

Irinel Columbeanu și Irina Columbeanu[Sursa foto: WOWbiz]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Irinel Columbeanu, timp de calitate alături de fiica sa, după sosirea în România! Cum își petrec Irinel și Irina Columbeanu momentele tată-fiică?

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies