Florin Dumitrescu este extrem de împlinit și în viața personală, deoarece formează un cuplu de foarte mulți ani cu Cristina, fiind prezenți la numeroase evenimente împreună.
Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din țară, a cunoscut succesul de când a început să muncească din greu pentru a-și urma visul în lumea gastronomiei. A ajuns pe micile ecrane în rolul de jurat al unui show culinar, iar dincolo de bucătărie și micile ecrane, acesta se poate declara la fel de fericit și împlinit și pe plan personal.
Care este relația dintre chef Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina
De curând, cei doi au fost invitați împreună în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde au vorbit despre cum reușesc să se împartă între carieră și viața de acasă. „De regulă, când lucrăm împreună, parcă ne detașăm puțin de cuplul Florin și Cristina. Ne-a trebuit timp să învățăm să facem asta, dar acum reușim.”, a povestit aceasta. „Ea e șefa!”, a adăugat bucătarul.
„Îmi spune șefa… El e șeful, evident! Reușim să ne înțelegem cumva. Mai avem, câteodată, și mici divergențe. Eu îmi spun părerea mea despre cum ar trebui să facem lucrurile respective, el se încăpățânează. De regulă, ajunge la concluzia că am dreptate.”, a mai spus Cristina, soția lui Florin Dumitrescu. Când vine vorba despre mâncăruri și afaceri, cei doi au adăugat că fiecare face ce știe mai bine.Astfel, bucătarul este cel pregătește preparate complicate, soția lui gătește doar pentru copii și se ocupă de afaceri. „Nu se bagă peste mine în bucătărie, nu mă bag peste ea în negocieri și organizat, în general. Fiecare face ce știe. Ar fi dubios Cristina să se ducă și să se apuce să facă cinci feluri de mâncare la 300 de persoane.”, a spus bucătarul. „Nu pot să spun că gătesc la fel de bine. Gătesc cum gătește o mamă pentru copii, acasă. ”, a mai completat Cristina Dumitrescu. Bucătarul este specialist în ceea ce face și foarte atent la detalii, însă spune că soția lui gătește foarte bine și preferă mâncărurile sănătoase. „Vreau să fim sinceri! Gătește foarte bine, dar nu vă așteptați la genul ăla de mâncare gătită de o mămică: ciorbiță, piureul cu chiftele… Nu! Ea face niște mâncăruri mai elevate, mai sănătoase. În tocuri și cu șorț, îi ies mâncărurile nu clasic, dar face un gulaș foarte bun. Nu poate să își trădeze originile! Turtă dulce…”, a spus bucătarul.