Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”

Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”

Lidia Vadim Tudor a vorbit despre cum se impunea tatăl ei și care a fost lucrul care l-a deranjat cel mai tare la ea.

Lidia Vadim Tudor a vorbit despre felul în care tatăl ei, Corneliu Vadim Tudor, se impunea în familie și care a fost momentul în care s-a supărat prima dată pe ea.

Momentul în care Corneliu Vadim Tudor s-a supărat pe fiica lui, Lidia

Citește și: Cum l-a descris Lidia Vadim Tudor pe tatăl ei și cum reacționa la anumite apariții televizate ale acestuia. „El credea orice. Era foarte naiv, era ca un copil.”

Lidia Vadim Tudor
Lidia Vadim Tudor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Cum și-a cunoscut Lidia Vadim Tudor partenerul de viață? Ce a atras-o pe Lidia la respectivul bărbat „Simt nevoia că bărbatul de lângă mine să fie ca tata.”

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a vorbit, în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, despre cum se impunea tatăl  ie în familie și cum niciodată nu a țipat la cele două surori, iar despre bătaie

nici măcar nu a fost vorba. Legat de o mare supărare a politicianului, acesta și-a ieșit din minți în momentul în care și-a auzit  fiica spună un anumit cuvânt. „Nu ne-a atins niciodată. Niciodată. Tata era genul de om care se impunea cum se impunea el, dar nu s-a impus niciodată țipând sau bătându-ne nici atât. Aveam așa o teamă să nu se supere. Mai era și chestia că nu ne doream să-l dezamăgim.
Știu când s-a supărat pe mine tare. Eram în cameră cu mama și ell, nu mai știu ce am zis eu și am spus ceva de genul că ceva „e mișto”. „Unde ai învățat tu cuvântul ăsta și să nu-l mai pronunți niciodată.”  Atunci era la început. Începuse lumea să vorbească cu termeni din engleză și așa s-a supărat.”
, a spus Lidia Vadim Tudor.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Cum era politicianul atunci când venea vorba de notele fiicelor sale

Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor[Sursa foto: Facebook]

Corneliu Vadim Tudor nu își dorea ca fiicele lui să fie olimpice la anumite materii, astfel că reacțiile lui la notele mici ale celor două surori erau neașteptate, deoarece încerca mereu să le încurajeze și nu-i păsa atât de mult când acestea se întorceau acasă cu note nesatisfăcătoare.  „Eu și sora mea eram bâtă la matematică.

Niciodată nu ne-am interesat, creierul meu era bâtă la matematică, spre fizică, toate lucrurile din spectrul ăsta real și îi spuneam „uite, am luat notă mică la mate sau la fizică.” Și spunea „Așa, și? Și tata a luat 3, a rămas repetent”, deși nu era adevărat, dar ne spunea să ne încurajeze. Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”, a mai  povestit Lidia Vadim Tudor.Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

„Simțeam că trebuie să vorbesc cu el. Răspunsurile veneau în vise.” Văduva lui Corneliu Vadim Tudor s-a dus în fiecare zi la cimitir, timp de un an, după decesul soțului!

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Cine este Cătălina Bobonete.„Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos.”

Radu, despre relația cu Cristina: "Este femeia cu care o să întemeiez o familie!"  Când vrea fostul concurent de la Casa iubirii să se căsătorească

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies