Cum au apărut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu


Toată lumea a rămas surprinsă să îi vadă pe cei doi împreună.


In articol:

Dacă data de 3 decembrie ar fi trebuit să fie o dată decisivă pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, se pare că această zi a fost una extrem de specială pentru blondină, care i-a avut alături pe cei mai importanți bărbați din viața sa.

Bianca a mers la ziua lui Cătălin Botezatu alături de soțul său, Alex Bodi și i-a făcut o mare surpriză creatorului de modă, care a trecut prin clipe grele în ultimele luni din cauza unei operații dificile.
Cătălin și-a sărbătorit ziua alături de zeci de invitați, iar Bianca și Alex Bodi nu au ratat ocazia de a socializa și de a-și face și o fotografie împreună.

Fanii au rămas surprinși atunci când au văzut fotografiile postate de designer în care e alături de Bianca și Alex Bodi. ”I-am invitat împreună, noi ne avem foarte bine, indiferent cu cine ar fi Bianca, îi respect iubitul, soțul. Alex Bodi s-a comportat ireproșabil. Ne știm, el este client fidel al magazinului meu. Este un băiat educat, extraordinar, cu bun simț. Nu știu ce se întâmplă între ei și nu mă implic, fiecare știe ce are acasă”, a spus Cătălin Botezatu pentru Viva.ro.

De altfel, cunoscutul creator de modă internațional a rămas în relații bune cu fosta iubită, Bianca Drăgușanu.

 

Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila. Sufera cand se cearta cu cineva. Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa”, a mărturisit designerul anul trecut despre Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Bianca Drăguşanu, declaraţie şocantă! "Am cel mai nou şi modern vibrator". Ce a zis despre sex e şi mai tare!

Citeste si: ȘOCANT! Cum s-au comportat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi cu adevărat la prima apariție în public după scandalul în care a fost agresată lângă mașină

Citeste si: Doamne Fereşte! Cătălin Botezatu a făcut o criză de nervi când a auzit că Bianca a fost snopită în bătaie de Bodi! E şocant ce a putut să spună "Asta nu înseamnă că e c...ă" Declaraţii exclusive!

Bianca s-a răzgândit în privința divorțului

 

După ce a auzit că Bianca a fost bătută de Alex Bodi, Cătălin Botezatu a reacționat și a comentat cu privire la comportamentul omului de afaceri.

„Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie", spunea Bianca acum câteva săptămâni.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri