Cum arată soția celebrului Jamie Oliver? Jools și Jamie locuiesc într-o vilă de peste 10 milioane de euro


Jamie Oliver și soția lui, Jools, sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună 5 copii. Familia celebrului bucătar locuiește într-o vilă impresionantă, care valorează peste 10 milioane de euro.


In articol:

Jamie Oliver a devenit celebru încă din anul 1999, când a început să prezinte un show culinar la BBC, ”The Naked Chef”. Acum se poate lăuda cu o avere de peste 150 de milioane de lire sterline. Jamie Oliver o duce foarte bine și pe plan personal: are o familie superbă și o soție care îi este alături de două decenii.

Jamie Oliver, o viață de lux

Jamie Oliver și-a început cariera ca patiser, în restaurantul ”Neal Street”, al lui Antonio Carluccio. Acolo a reușit să descifreze tainele bucătăriei din Italia. După aceea, Jamie Oliver s-a mutat în Fulham, la ”The River Cafe”, unde a început munca de jos, ca ajutor de bucătar.

Acela a fost momentul care avea să-l împingă pe culmile gloriei. A fost observat de către BBC, după un documentar în care a apărut, iar în 1999, Jamie Oliver avea deja emisiunea sa la celebrul post de televiziune.

A început să scrie și cărți de bucate, care au devenit bestsellere în Anglia. Pentru că celebritatea îi bătea la ușă, Jamie Oliver a ajuns să-și deschidă și primul său restaurant, în 2008. Acesta se numea ”Jamie's Italian” și era situat în Oxford.

În câțiva ani, celebrul bucătar avea deja 42 de astfel de restaurante deschise în Marea Britanie, iar franciza a ajuns chiar și în Emiratele Arabe Unite, în Australia, Canada, Cipru, Islanda, Irlanda, Rusia, Turcia, Singapore și Hong Kong.

Jamie's Italian, Jamie's Pizzeria şi Jamie's Deli sunt restaurantele din imperiul creat de Oliver.

În cei peste 20 de ani de muncă, bucătarul a făcut o avere de peste 270 de milioane de euro.

jamie oliver casa
Așa arată casa în care locuiește familia lui Jamie Oliver

Viața a fost darnică pentru Jamie Oliver și pe plan personal. Acesta s-a căsătorit în anul 2000 cu Juliette Norton, pe care o alintă Jools, iar acum au împreună 5 copii.

jamie oliver sotie
Jamie Oliver și soția lui, Jools, sunt căsătoriți din anul 2000

În 2019, familia bucătarului s-a mutat într-o vilă superbă, Spains Hall, situată în Essex. Proprietatea, care valorează peste 10 milioane de euro, include o fermă cu 6 dormitoare, o cabană cu 3 dormitoare, o bucătărie open space, o grădină imensă, piscină, teren de tenis, dar și grajduri de cai.

Soția lui Jamie Oliver, mamă eroină cu 5 copii

Jools, soția lui Jamie Oliver, este cea care se ocupă în cea mai mare parte de creșterea și educația celor 5 copii.

Cel mai mare dintre copii este Poppy Honey Rosie, care anul acesta a împlinit 18 ani. Daisy Boo Pamela are 17 ani, Petal Blossom Rainbow are 11 ani, Buddy Bear Maurice are 10 ani, iar mezinul familiei, River Rocket Blue Dallas, a împlinit în august 4 anișori.

jamie oliver familie
Jamie Oliver și soția sa au împreună 5 copii

”Atunci când am adus-o pe lume pe Poppy aveam 27 de ani și puteam să îi acord ei toată atenția mea. Puteam sta acasă și să fiu mamă cu normă întreagă – era tare frumos. Dar, pe măsură ce trece timpul, lucrurile se schimbă. Nu mai ai timp de nimic. Îți toacă creierul”, a declarat Jools Oliver.

jamie oliver sotie
Jools Oliver este soția celebrului bucătar Jamie Oliver

Soția celebrului bucătar este de meserie designer vestimentar pentru copii și a recunoscut că educația copiilor o epuizează, din toate punctele de vedere, mai ales că aceștia sunt și de vârste apropiate.

"M-a terminat să am doi atât de aproape. Am crezut că n-o să fiu în stare din nou şi am lăsat aşa, ce-o fi o fi. Apoi a venit Petal, apoi Buddy şi River. Treaba asta aproape m-a terminat. E o muncă grea pentru că sâmbăta cei mari vor să meargă la cumpărături, iar eu ca mamă nu simt că-i o idee bună, nu pot să le dau toată dragostea mea", a povestit soția lui Jamie Oliver.


Abonează-te pe

Citește și:

Românii vor primi bani de la Guvern! Cei loviți de criză vor primi sprijin financiar

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

E mai sănătoasă pâinea prăjită decât cea normală? Ce spun nutriționiștii!

Cele mai apreciate brand-uri de ceasuri

Andra Volos, în pat cu noul iubit! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este îndrăgostită până peste cap!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Musty de la Survivor despre accidentarea lui Jador „E la fel ca la Lucian...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri