Cum arată Nicole Cherry fără machiaj. Cântăreața a apărut în mediul online fără filtre

Cum arată Nicole Cherry fără machiaj. Cântăreața a apărut în mediul online fără filtre
Cum arată Nicole Cherry fără machiaj. Cântăreața a apărut în mediul online fără filtre

Nicole Cherry, în vârstă de 23 de ani, și se numără printre multe vedete care se afișează în mediul online și fără machiaj. Ea a postat, în urmă cu puțin timp, pe conturile ei de socializare, un clip video în care le arată fanilor cum arată, înainte de a fi machiată de un profesionist.

Cântăreața nu are nicio problemă în a-și arăta cearcănele, deoarece sunt normale, mai ales că are un stil de viață aglomerat, ca artistă, dar și ca mamă. Fanii ei o apreciază foarte mult pe artistă, deoarece este o persoană cu foarte mult respect și își iubește toți urmăritorii. A dat mereu dovadă de sinceritate, iar talentul ei este peste măsură. 

Citeste si: Cine este Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă. "S-a mutat în București, fix în clasă cu mine."

Cum arată Nicole Cherry fără machiaj

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au o fetiță frumoasă și au devenit părinți pe data de 27 noiembrie anul 2021. Peste câteva săptămâni, micuța lor Anastasia va împlini vârsta de 1 an, iar de când a apărut pe lume viața artistei s-a schimbat.

Artista are trăsături foarte frumoase, iar ochii ei verzi ies foarte repede în evidență.

Ea s-a mai afișat în mediul online fără machiaj pe față, iar fanii ei o apreciază oricum ar fi, mai ales pentru că este o femeie foarte frumoasă, iar talentul ei este unul de milioane.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum arată Nicole Cherry fără machiaj
Cum arată Nicole Cherry fără machiaj[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicole Cherry, dezvăluiri cu lacrimi în ochi! Artista nu și-a mai putut stăpâni emoțiile: „Își dorea să fiu iubită și fericită”

Ce a declarat Nicole Cherry despre fiica ei

Nicole Cherry a spus că a învățat să aibă mai multe răbdare, iar acest fapt este datorită Anastasiei, perioada colicelor a fost dificilă și ea a dus cu cea mică multe ore nedormite, deoarece plânge și trebuia să îi ofere ajutorul.

„Am învățat să am mai multă răbdare, iar acest fapt i se datorează Anastasiei.

Perioada colicelor a fost dificilă. A adus cu ea multe ore nedormite, deoarece copilul plânge, iar tu, ca mamă, nu îi poți veni în ajutor cu mai nimic. Au fost momente dificile, clar! Unde este frumos, există și momente dificile, dar de fiecare dată am avut susținerea lui Florin și a fost clar sprijinul meu în toată această perioadă. A fost o perioadă grea, dar a trecut cu bine. Acum ne putem bucura de Anastasia și ea se poate bucura de noi și de joacă – ne-a povestit artista, în exclusivitate, în urmă cu o lună”, a
spus Nicole Cherry.

Cum arată Nicole Cherry fără machiaj
Cum arată Nicole Cherry fără machiaj[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicole Cherry, dezvăluiri cu lacrimi în ochi! Artista nu și-a mai putut stăpâni emoțiile: „Își dorea să fiu iubită și fericită”Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Nicole Cherry, dezvăluiri cu lacrimi în ochi! Artista nu și-a mai putut stăpâni emoțiile: „Își dorea să fiu iubită și fericită”

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Nicole Cherry, despre operațiile estetice! Are sau nu artista intervenții la nivelul feței: „Nu aș avea de ce să mint”

Ileana Badiu, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies