Cum arată artista Bonnie Tyler la 70 de ani. În anii '80 cucerea inimile cu piesa „Total Eclipse of the Heart"


Artista Bonnie Tyler este recunoscută datorită succesului pe care l-a avut, odată cu lansarea HIT-ului „Total Eclipse of the Heart”.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Bonnie Tyler, cum s-a desfășurat viața ei muzicală, dar și personală. În plus, aflați aspecte interesante și despre HIT-ul acesteia cunoscut de milioane de persoane, dar și cum arată frumoasa artistă la vârsta de 70 de ani.

 

Cine este artista Bonnie Tyler

Bonnie Tyler, pe numele său real, Gaynor Hopkins, s-a născut pe data de 8 iunie, în Skewen. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 70 de ani.

Familia artistei obișnuia să meargă destul de des la biserica protestantă și aprecia doar anumite genuri muzicale. Datorită acestui lucru și Gaynor Hopkins a ajuns să își demonstreze talentul artistic. Aceasta a interpretat pentru prima dată, o melodie religioasă la biserică, însă nu a fost un lucru care să îi placă mai mult decât un hobby, pentru că prefera cu totul și cu totul alte genuri muzicale.

După ce a absolvit, pentru început, Gaynor Hopkins a ales să se angajeze într-un magazin alimentar. Odată ce a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani, aceasta a participat la o competiție muzicală, unde concurau doar cei pasionați de muzică, fără niciun fel de experiență. Acolo, Gaynor Hopkins a reușit să câștige locul al doilea, iar de acolo a prins motivația și dorința de a deveni cântăreață.

cum arata artista bonnie tyler la 70 de ani

Citeste si: Cine este ZARUG. „E armenesc numele, iar eu sunt armean cam 25%. Am 37 de ani, dar arăt spre 22. Sunt designer, fac haine"

 

Viața muzicală a artistei Bonnie Tyler

Pentru a reuși să ajungă la un nivel înalt în muzică, Gaynor Hopkins a început pentru prima dată, să caute în ziare, anunțuri publicitare. Acolo a fost locul în care a găsit un loc vacant pe post de vocalistă de fundal. Aceasta s-a decis să participe la audiție și a și fost acceptată în trupă. Acesta a fost și momentul în care Gaynor Hopkins a ales un pseudonim, Bonnie Tyler, pentru că nu își dorea să fie confundată cu Mary Hopkins, cântăreața de muzică pop.

În luna aprilie a anului 1976, Bonnie Tyler a scos și un single pentru debut, însă nu a avut un succes de luat în calcul. Datorită faptului că producătorii au ales să lanseze o campanie pentru al doilea single, de această dată a adus succes piesei. Melodia „More Than a Lover”, căci despre aceasta este vorba, a fost foarte apreciată de către criticii britanici.

În anul 1977 însă, artista Bonnie Tyler  a fost diagnosticată cu o boală a corzilor vocale, pentru care a trebuie să fie operată. Deși medicii i-au tot recomandat să nu vorbească timp de aproximativ o lună, aceasta a ignorat sfatul acestora, iar din această cauză, în prezent are un gâjâit în voce. Lucru ce a afectat-o foarte mult la acea vreme pentru că a considerat că poate să fie un aspect care i-ar putea distruge cariera. Însă odată cu lansarea cântecului „It’s a Heartache”, succesul s-a păstrat, iar artista a putut să își îndeplinească visul și să ajungă în final, recunoscută.

Parcursul artistei Bonnie Tyler a fost presărat cu succes și multe provocări, chiar și până în prezent. De-a lungul timpului, aceasta a mai lansat și alte albume care au avut un mare succes în Suedia, Norvegia, a participat și la concursuri muzicale pe care le-a și câștigat, chiar și la Eurovision. Bonnie Tyler și-a schimbat și producătorii, însă în final l-a ales pe Jim Steinman, iar în prezent este cunoscut ca fiind cel care a creat cele mai faimoase piese ale lui Bonnie Tyler.

cine este artista bonnie tyler

Citeste si: Cine este RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu. "Am fost un băiat nu tocmai model. Pe scurt, le-am testat pe toate"

 

Cum arată artista Bonnie Tyler la 70 de ani

Bonnie Tyler s-a căsătorit cu un agent imobiliar și totodată sportiv, Robert Sullivan, în anul 1972. Din fericire, căsnicia lor nu a fost implicată în niciun scandal, așa cum se întâmplă cu majoritatea. Cei doi erau foarte fericiți, iar pozele vorbeau de la sine, fanii fiind și ei bucuroși de căsnicia acestora, care durează de mai mult de 40 de ani.

O întâmplare mai puțin fericită i-a dat peste cap viața artistei Bonnie Tyler. Aceasta nu a reușit să devină mamă, deși își dorea nespus de mult. La vârsta de 39 de ani, Bonnie Tyler a pierdut o sarcină, lucru ce a afectat-o extrem de mult. Din această cauză s-a și retras din muzică. A reușit să revină foarte greu, odată ce a fost foarte impresionată de artista Tina Turner.

În prezent, artista Bonnie Tyler arată mai bine ca niciodată la frumoasa vârstă de 70 de ani și se bucură de frumoasa căsnicie pe care o are alături de soțul său, Robert Sullivan.

total eclipse of the heart

Citeste si: Cine este iubitul ALEX URSACHE, cântăreței Nicoleta Nucă. „Ne-am cunoscut... la ziua de naștere a unei prietene comune și de acolo a pornit toată povestea"

 

Bonnie Tyler – despre HIT-ul „Total Eclipse of the Heart”

Unul din HIT-urile principale ale acesteia, este „Total Eclipse of the Heart”, care a înregistrat vânzări de peste șase milioane de copii fiecare, la nivel global. Acesta a fost un simbol pop culture la acea vreme.

HIT lansat în anul 1983, a câștigat premiul Variety Club în Marea Britanie, ca fiind cel mai bun single din acel an. Videoclipul piesei a fost realizat de către Jim Steinman și a fost inspirat din filmul „Future World”. În acest moment, videoclipul are peste 800 de milioane de vizualizări. Aceste vizualizări sunt doar de la data în care a fost publicat pe canalul acesteia de Youtube, care a avut loc tocmai în anul 2009.

Această piesă a fost prima piesă a unui artist galez care a ocupat un loc în topul Billboard SUA. Bonnie Tyler a reușit ca piesa „Total Eclipse of the Heart” să intre în topurile din Marea Britanie pe primul loc, aceasta fiind prima femeie care a reușit acest lucru.

Un lucru foarte interesant legat de acest HIT, este faptul că piesa „Total Eclipse of the Heart” apare de fiecare dată când planeta asistă la o eclipsă reală.

Citeste si: Cine este DANIEL NICULESCU, soțul Andreei Tonciu. „Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva"


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Zarug. „E armenesc numele, iar eu sunt armean cam 25%. Am 37 de ani, dar arăt spre 22. Sunt designer, fac haine"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu. "Am fost un băiat nu tocmai model. Pe scurt, le-am testat pe toate"

Cine este iubitul ALEX URSACHE, cântăreței Nicoleta Nucă. „Ne-am cunoscut... la ziua de naștere a unei prietene comune și de acolo a pornit toată povestea"

Cum slăbești 4 kg în 6 zile cu dieta lui Carmen Brumă. "Din experiență mea, antrenamentele de intensitate moderată măresc poftă de mâncare, iar antrenamentele foarte...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider. Rezultatul este uimitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri