Cum a slăbit prezentatoarea Sabina Iosub: ”Nu sunt o ”nesimțită” care se așază la masă și mănâncă de dimineața până seara!”


Sabina Iosub a vorbit fără perdea despre cum a reușit să slăbească într-un timp record.

Cunoscuta prezentatoare tv Sabina Iosub, de la Antena 3, şi-a impresionat publicul încă de anul trecut, când a afişat un look proaspăt şi tineresc, venit mai ales ca urmare a faptului că a dat jos cel puţin 20 de kilograme! Fata jurnalistei Anca Florea a vorbit în cadrul emisiunii "De-a viața ascunselea" despre modul în care a reușit să topească surplusul de kilograme. 

Citeste si: Am aflat adevărul! De ce s-a îmbrăcat Gabriela Cristea în rochie de mireasă la botezul fetiței sale!

"Sunt mândră de faptul că încăpățânarea mea berbecească a funcționat perfect. Eu am știut că este ceva în neregulă cu mine și a fost o luptă întreagă cu cei din jurul meu, cu medicii să le arăt că nu sunt o ”nesimțită” care se așază la masă și mănâncă de dimineața până seara. Eram un om care avea grijă dintotdeauna ce pune în farfurie, cât pune în farfurie, cum mănâncă, la ce ore, ce fel de mâncare. Nu mâncam niciodată gras, nu mâncam prăjit, mâncam rar dulciuri. scosesem pâinea, sucurile din dieta mea. Era evident că este ceva în neregulă cu mine", a povestit Sabina Iosub. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri